Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa11

objawy???

Polecane posty

Gość ciekawa11

czesc dziewczyny...mam dzis 26 dc staram sie o dziecko z mezem.pytanie do was czy majac cykl 32 dniowy moje bole podbrzusza moga byc przyczyna zajscia w ciaze?mialyscie tydz przed okresem jakies objawy ciazy zanim zrobilyscie test?

Gość gość
Masz PMS, nic więcej, gdybyś nie miała objawów napięcia, to byłabyś w ciąży.. Testy naprawdę są aż tak drogie?

Gość gość
Największe szanse na zajście w ciąże mają kobiety z 28 dniowym cyklem. Ideał. 32 dniowy i dłuższy często świadczy o cyklach bezowulacyjnych. Bezpłodność. Niestety.

Gość gośćc
u gin bylam 1.5 tyg temu i nie miala przeciwskazan byly spore pecherzyki

Gość ciekawa11
u gin bylam 1.5 tyg temu i nie miala przeciwskazan mialam pecherzyki i zyczyla 2 kresek

Gość gość
Poczytaj sobie o cyklach bezowulacyjnych. Słaba ginekolog. Skoro machnęła ręką na tak długi cykl. Oj będę problemy.. 32 dni to długi. Pomyśl o in vitro już teraz.

Gość gość
Nie gadaj głupot. Ja mam cykle 35-37 dni. I trójkę dzieci :)

Gość ciekawa11
mam bardzo dobra ginekolog.przychodza do niej pacjentki ktorych cykl trwa nawt 35 dn jestem w klinice gin bardzo dobrze pezebadana wyniki sa genialne

Gość ciekawa11
sorki za bledy ale mam zmarzniete ręce:-)

Gość gość
" moje bole podbrzusza moga byc przyczyna zajscia w ciaze?" nie, od bóli brzucha nie zachodzi się w ciążę. :O A na poważnie wkręcasz się bez potrzeby. Daj na luz a nie doszukuj się we wszystkim ciąży.

Gość gość
tak, właśnie w czwartek dowiedziałam się że jestem w ciąży i wyjatkowo dokładnie tydzień przed terminem miesiaczki zaczal mi sie delikatny ból w podbrzuszu, kłucie/ciagniecie, coś takiego. I trwało to kilka dni dlatego już czułam że to może być to bo normalnie przed okresem zdarzały mi się jedynie pojedyncze ukłucia, a tym razem po prostu to trwało ciągiem przez kilka dni to uczucie pokłuwania w podbrzuszu. Raz czułam wyraźnie raz ustawało ale po prostu to trwało, nie przechodziło, nie była to jednorazowa sytuacja.

Gość Milena12390
Zgadzam się z poprzedniczkami. Według mnie tego typu objawy mogą wskazywać na PMS. Mowa tu o syndromie napięcia przedmiesiączkowego. PMS to problem, który dotyka wielu kobiet, ale podobno istnieją sprawdzone sposoby, które przynoszą ulgę podczas tych bolesnych dni. Mówię dokładnie o tabletkach Castagnus http://www.castagnus.pl/ . Agnus Castus to łacińska nazwa niepokalanka mnisiego. Jest to krzew, którego owoce od wielu lat wykorzystywane są w lecznictwie. Można zastosować również specjalne ćwiczenia jak np. joga hormonalna, która w znacznym stopniu reguluje poziom hormonów, a co za tym idzie, sprawia, że odczuwane przez nas dolegliwości stają się znacznie mniej uciążliwe.