Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która wierzy w przyjaźń miedzy kobietą a mężczyzną?

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie?

Gość gość
Nie

Gość gość
Tylko w związku, poza zawsze seks będzie wisiał w powietrzu blisko jednego z nich.

Gość gość
Tak, jest to możliwe. Jak facet jest gejem to właśnie się chętnie przyjaźni z kobietami, bardzo dobrze się dogaduje z nimi i woli mieć kobiety za przyjaciół niż facetów.

Gość gość
11:18 Jedno i drugie ma rację. Jeśli hetero to tylko w związku, inaczej jedno lub drugie będzie myśleć o seksie i w końcu do niego dojdzie. Lub jeśli facet jest gejem i czuje pociąg tylko do mężczyzn.

Gość gość
W związku owszem. Poza zwiazkiem - nie. Zawszr ltores bedzie chcialo czegos wiecej nawet jesli sie do tego nie przyzna.

Gość gość
Popieram powyższe wypowiedzi. Nic dodać, nic ująć.

Gość gość
ja wierzę ale ty autorko/rze powiedz co w twoim miemaniu znaczy niby ta'PRZYJAZN?'

Gość gość
tylko jesli facet jest gejem, jesl jest hetero to nie ma takiej opcji

Gość gość
Spotkania od czasu do czasu przy piwie, kino, spacer

Gość gość
Ja znam i takich, ktorzy nazywaja siebie przyjaciolmi ale bzykaja sie na boku :D Kwestia co rozumiesz pod pojeciem przyjazni. W dzisiejszym zargonie przyjelo sie mowic o f**k friends, f**k buddies itp.

Gość gość
większosc z was tyłkiem myśli, ja przyjażnie się ze swoim kumplem, on ma swoje prywatne zycie tj kobiete a ja swoje,zajeta jestem i czasem sie radzimy w pwnych sprawach wzajemnie,gadamy ze sobą, wymieniamy jakimis uwagami na temat naszychzainteresowan, jak zwichnęłam nogę to mi pomogł,zawiozł do domu i lekarza gdy moj pracował w delegacji w tym czasie:) a znamy się od 12 lat z daawnej pracy

Gość gość
Szczerze to nie do końca. Jeżeli znają się od dawna i nie są dla siebie atrakcyjni to taka przyjaźń może zostać tylko przyjaźnią - w innym przypadku może w końcu zaiskrzyć. Należy też pamiętać aby nie zaniedbywac osób z którymi się jest w związku.

Gość gość
jeszcze wam powiem,ze nigdy sie nie narzucamy sobie, i nie spotykamy ze swoimi połowkami nawzajem, ta przyjaźń jest niezobowiazująca a trwa juz 12 lat, takie kumpelstwo bez pdtekstow seksualnych a wiec mozna

Gość gość
11.36 zaiskrzyc moze wtedy jak są obydwoje wolni i samotni ale jak jedna ze stron jest zajęta czy dwie a są uczciwi to żadne drugiemu nie będzie mącić na tym polega uczciwosc w przyjaźni

Gość gość
Nie ma czegos takiego. Wiem na swoim przykladzie. Zawsze to sie konczy zblizeniem albo zakochaniem bez wzajemnosci

Gość gość
zalezy jak przyjaźń ta nieuczciwa z podtekstem bo i takie sa prowadzą do łoża

Gość gość
Jeśli jesteś w związku z kimś a masz przyjaciela którego się radzisz w różnych sprawach, pewnie i zwierzasz to jest to już zdrada emocjonalna.

Gość gość
zdrada emocjonalna jest wtedy jak się podkochcujesz i pragniesz drugiej osoby także nie pitol z t a zdradą a zwierzanie ma swoje granice bo od tego mam swojego chłopa!

Gość gość
Gość 11:36. Nie do końca tak jest - facet, który miał żonę opisywał ba kafeterii sytuacje że w związku coś się zaczęło psuć i tak go przez 1,5 roku pocieszaja przyjaciółką (której się zwierzał problemów), że wylądowali w łóżku.

Gość gość
Gdy jest sie w zwiazku to partner powinien byc i przyjacielem i kochankiem . Jesli tak nie jest to wtedy sie ma tzw. Przyjaciela. Czyli cos w zwiazku jest nie tak skoro go potrzebuje kobieta do zwierzeń itp.

Gość gość
Ja wierze w przyjaźń damsko-męską opartą na bzykaniu

Gość gość
11:36 Napisałaś, że on ma kogoś, ale czy Ty masz męża bądź stałego partnera, bo nie zrozumiałem do końca z wypowiedzi.

Gość gość
Ja nie wierzę i nikt mnie nie przekona, że psychicznie i fizycznie zdrowy facet, jeszcze młody będzie przyjaźnił się z dziewczyną i nie zechce więcej. Jestem romantykiem, ale to już przesada.

Gość gość
Weźcie skończcie pierdolić o tych zdradach emocjonalnych, bo to jest największy fejk jaki można myśleć. Jak nie ma zbliżenia fizycznego to nie ma zdrady. A myśleć to ja sobie mogę, że wyruchalam Antoniego Banderasa, i gówno w tym ze zdrady.

Gość gość
gość dziś - prawda. Zgadzam się w zupełności. Przyjaźń między kobietą a mężczyzną to tylko w związku.

Gość gość
Gość 11:55 To chyba nie do mnie to pytanie. Ja napisałam że jak się dlugo znają i nie są dla siebie atrakcyjni to zostanie to przyjaźnią w innym przypadku jest niebezpieczeństwo że zaiskrzy. Tak jak miało miejsce u żonatego faceta który tak się zwierzał swojej przyjaciółce z problemów w związku ze wylądowali w łóżku.

Gość gość
Normalny facet który szanuje kobiety nigdy będzie chciał seksu od koleżanki :)

Gość gość
gość dziś [11:40-Nie ma czegos takiego. Wiem na swoim przykladzie. Zawsze to sie konczy zblizeniem albo zakochaniem bez wzajemnosci x Dokładnie tak. Zakochałam się bez wzajemności i teraz nawet przyjaźń się skończyła.

Gość gość
gość dziś - z kobietami jest dokładnie tak samo. Zwierzają się z problemów małżeńskich i powiernik- przyjaciel zostaje wkrótce kochankiem. Tak najczęściej zaczynają się romanse i zdrady :)