Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY DZIEWCZYNY SĄ TAK GŁUPIE CZY TYLKO UDAJĄ?

Polecane posty

Gość gość
Te co niechcą cycow pokazywać są gupie:-P

Gość gość
nie znasz mnie - nie oceniaj, nie chcę się chwalić ale mam napewno dużo większą wiedzę o świecie od przecietnego janusza, a te dziewczyny z którymi się spotykałem były naprawdę głupie bo interesowały się tylko makijażem, FACEBOOKIEM i ubiorem; a najśmieszniejsze jest to że próbowałem nawet z nimi rozmawiać na tematy związane z kieruniem studiów ale niestety one wolały się bawić; fakt kierowałem się głównie wyglądem tych dziewczyn no ale sam też nie jestem szpetny :P wiec chiałbym ładną i elokwentną dziewczynę

Gość gość
Ja też spotkałam takiego matoła który chciał pogadać o aktualnej polityce świata. Dla mnie to temat-rzeka a ten który zadaje takie pytanie sam ma niewiele do powiedzenia. Miałam też do "czynienia" z "super facetem" który twierdził że baby są złymi kierowcami i o autach nie mają zielonego pojęcia. To zapytałam go co to jest mechanizm różnicowy a "super facet" oczy jak pięciozłotówki i zawiesił się bo nie miał pojęcia o co pytam. Tak więc mądrale uważajcie żeby nie trafić na inteligentną kobietę bo nie będziecie mieli czym ją zaskoczyć :-)

Gość gość
A więc drogi Januszu co może być za wielkim atraktorem?

Gość gość
gość dziś nie będziecie mieli czym ją zaskoczyć usmiech.gif xx Czym JEJ zaskoczyć. Proponuję wrócić do szkoły podstawowej, by uzupełnić braki z zakresu wiedzy z języka polskiego. Najwyraźniej również znaki interpunkcyjne są Tobie obce. Co, jak co, ale nieumiejętność posługiwania się ojczystym językiem...

Gość gość
"fakt kierowałem się głównie wyglądem tych dziewczyn no ale sam też nie jestem szpetny" - to może poszukaj wśród ładnych, ale mniej efektownych i nie tak mocno uspołecznionych? Umówmy się, że te głośne przebojowe, na maxa wypindrzone, wystrojone atrakcyjne panienki z reguły nie są tytanami intelektu. Oczywiście jak tylko takie Ci się podobają, no to szukaj wśród takich, ale musisz się nastawić na to, że ciężko będzie o rozchwytywaną seksowną gwiazdeczkę, która jednocześnie byłaby żądną wiedzy (spoza obszaru relacji międzyludzkich w praktyce i upiększania) erudytką.

Gość gość
wszechświat :-) Polski to nie jest mój ojczysty język :-)

Gość gość
gość dziś Śmiem mocno wątpić ;) Nie pogrążaj się. Ale zakładając, że jest to prawda, w takim razie bądź łaskawa nie plugawić błędami mojego języka ojczystego. Jeśli już się uczysz, dokończ i zachowaj szacunek.