Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

Dziś chcąc wygrywać trzeba być chorym na ASTMĘ tak jak Norwegowie

Polecane posty

Gość cOOle at home R

Wszyscy w Norwegii są zdrowi, tylko sportowcy chorują na astmę. Je.bani oszuści! Czy ktoś wreszczie zrobi porządek z tym dopingiem???Pozostałe kraje powinny zbojkotować udział w biegach narciarskich, niech kalecy norwegowie sami sobie biegają i wsazdzą sobie te medale w d.....🖐️

Gość gość
ale to jest norma nie tylko w narciarstwie - piłka nozna - tam polowa z nich regularnie kłuje się igłami, pływacy to juz w ogole patologia żra jakies leki nieprzebadane substancje...co najgorsze trenerzy zmuszaja do tego dzieciakow i mlodziez, kiedy swidzialam takiego plywaka 17 latka...z twarzy jak chłop przed 30stka, cialo tez

Gość Teppic    No1
Nie stwierdzono, żeby leki przeciwastmatyczne z grupy beta2-mimetyków wpływały na wzrost wydolności organizmu. Wiem, moja żona robiła to badanie do dyplomu. Nie szukajcie wymówek, żeby być bezkrytycznymi wobec wszystkiego, co polskie.

Gość gość
Norweska ekipa zabrała na Igrzyska w Pjongczangu 6 tys. dawek leku na astmę. 1800 dawek Symbicortu, 1200 Alvesco, 1200 Airomiru, 1200 Atroventu i 360 Ventolinu. Czy to jest normalne?

Gość gość
To ja wygrywam :D Ps. Jak nie jestes chory na astmę to nic ci te leki nie dadzą.

Gość gość
ja biore lek na astme ktory jest na liscie substancji niedozowolych w sporcie i nie widze bym mial wieksza wydolnosc organizmu, w ogole zadnych roznic w braniu przed i po, wcze/siej po prostu sie dusiłem, dławiłem powietrzem po wysiłku a teraz nie i tyle, jak bylem chudym szkieletem tak jestem a naduzywac sie tych lekow nie da bo maja nieprzyjemne skutki uboczne