Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i co wy na to królice

Polecane posty

Gość gość
wy też sie narodziłyście po to aby pracować na emerytów, a nie tylko do pieprzenia się i rodzenia, bo tak twierdzicie, że te dzieci będą pracować na emerytów, a wy co, wasz kuźwa praca nie obowiązuje

Gość Królica vel baranek
Polecam ci maść na ból doopy, mróweczko. PS. Króliki są świetne, więc serio, do wszystkich używających tego określenia: ono nie jest obraźliwe. Wystarczy spojrzeć na słodkie pyszczki i mięciutkie omyczki. A te uszy i grzywy? Bajka.

Gość gość
Co to są onyczki? :)

Gość gość
a kto pracuje na emerytów, powinni ciebie obciążyć co miesięczną wpłatą na emerytów, bo powinnaś pracować, a nie ich jeszcze ograbiać pobierając 500+

z tego co pamietam to po to utworzono program 500+ by ludzie nie obawiali sie miec wiecej niz jedno dziecko. z reszta ja jestem zdania ze na wszystko w zyciu znajde czas. oczekuje czwartego dziecka i dobrze mi z tym bo pochodze z rozbitej rodziny gdzie kazdy wyjechal w inna strone swiata wiec postanowilismy zalozyc wlasne stadko krolikow :D mam 30 lat i po odchowaniu tego czwartego zanuerzam pojsc do pracy i zarobic na swoja emeryture bo za darmo tez mi nikt nie da. i nie zycze sobie komentarzy typu ze jestem nierobem czy leniwa krowa bo w domu przy czworce dzieci na pewno narobie sie wiecej niz niejedna bezdzietna lub matka jednego dziecka siedzaca 8godz za biurkiem wiec wypraszam sobie z gory wszelkie niemile uwagi bo jeszcze nie umieram i mam jeszcze czas by pojsc do pracy

Gość gość
i kolejny ból d**y ahahhahaha rodzcie kobiety oby jak najwięcej niech te zawistne sukony skręca że ich pies z kulawą nogą nie chce :-)