Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bieda i po kilkoro dzieci po co na co

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam w otoczeniu ze duzo kobiet ma juz 3 -4 dziecko.Nie pracujaca zyja z zasilkow.A tu juz 4 kobiety zauwazylam ze dopiero co urodzily. Tak policzyc.Na kazde dziekco po 500zł=2000zł, do tego rodzi9nne 400zł + alomenty na 3 pozostalych dzieci niech bedzie 1000zł i dla mamuski 1000zł.razem z opieki majaok 4000zł+ facet zarobi nawet 2000zł to i tak sie łapia na wszystkie swiadczenia.Co kieruje takimi kobietami?Wpadka łatwa chata.Dodam ze gniezdza sie na2 pokojach w 6 osob.Ja mam 1 dzieckoi i wiecej nie chce.

Gość gość
Dali 500+ i patologia się szerzy. Do pracy nie muszą chodzić, a na podstawowe rzeczy im wystarcza.

Gość gość
bo te baby rozum posiadają w c***e

Gość gość
bo one chcą i koniec.. nie ważne, ze nie mają warunków, 'jakos to bedzie' Sama znam taką 40 latke, trojka dzieci, maz za granica (zreszta regularnie go zdradza ) z psem mieszkaja na 50 m w starym blokowisku na zapadlej dziurze, dzieci zadnych perspektyw nie maja, jedna ledwo zdala mature ale na studia nie mogla juz isc bo mamusia zapragnela 4 potomka.. Jeszcze liczyla na mieszkanie z mopsu :D

Gość gość
To się ciesz, że rodzą te dzieci bo one są naszą przyszłością a nie ty je utrzymujesz.

Gość gość
no już wy kuźwa zamiast pracować to się rozmnażanie, to i te bachory nie będą pracować bo są już od poczęcia nauczone że dostają pieniądze za darmo to tak samo nie będą pracować

Gość gość
może po to żebyś miała zagadkę i mogła czymś zabić nudną niedziele :-D mam nadzieję , że będą rodziły jeszcze więcej bo mnie to normalnie cieszy jak czytam takie tematy że was to tak boli czuje taką chorą podnietę że was aż tak to boli :-D nie wiem czemu chyba przez to że mnie wk/urwia że odkąd jest 500 plus wy ludzkie życie przeliczacie na pincetki Tak że nich was boli a one niech rodzą i rodzą :-)

Gość gość
Biedni już się wcześniej rozmnażali, teraz dopiero dzięku 500 plus odkuwają się trochę od dna(co niektorzy), a i ich dzieci łykną trochę świata.

Gość gość
1) zawsze to większa szansa że jakieś się uchowa, 2) w razie czego można słabszym nakarmić silniejsze

Gość gość
czemu winicie te kobiety a nie ich mężczyzn?

Gość gość
bo one rozkladaja nogi nie zabezpieczajac sie, a faceci to zwierzeta?

Gość gość
To się ciesz, że rodzą te dzieci bo one są naszą przyszłością a nie ty je utrzymujesz. xxxx :-D :-D :-D :-D Dobry żart!!! Chyba przyszłością MOPSów.