Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzenie do seksu z mężem w trakcie ciąży, wręcz agresja.

Polecane posty

Gość gość
18.44 no tak, bo faceci to pi/er/dolon/e zwierzęta, jak nie poruc/hają, to związku nie ma. Więc przyczyną rozpadu nie jest kobieta, tylko mężczyzna, bo to on nie wytrzymuje w tym zwiazku, a nie kobieta. Ona zbudowała ten zwiazek na szerszym fundamencie, np. miłości i więzi, a nie tylko na ******iu. a ze was k***sy swędzą, no cóż, jesteście tylko zwierzętami

Gość gość
Autorko ja miałam podobnie i po urodzeniu nie zmieniło się jednak nic. Wiem że mąż ma kochankę ale wolę mieć ojca dla dzieci niż aby nasza rodzina się rozpadła. Niestety ale ja się do sexu nie przekonałam już nigdy i się nie przekonam.

Gość gość
18.47 to bardzo smutne co piszesz :-( mi bardzo zalezy na mężu, nie chciałabym by był jedynie ojcem dla naszego dziecka i miał kogoś na boku :-( wiesz może dlaczego u ciebie tak się stało? obrzydzenie też przyszło w ciąży? Próbowaliscie coś z tym zrobić? autorka

Gość gość
Obrzydzenie przyszło w ciąży i tak zostało. Nie leczyłam bo potem przyszła mi zupełna obojętność na sex i facet musiał się na to zgodzić.

Gość gość
W pierwszej ciazy chcialo mi sie bardzo. Za to w drugiej tak od polowy calkowita niechec do seksu. Po pologu powoli zaczelo wszystko wracac do nirmy.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji jak autorka. Jestem w 37 tygodniu ciąży i zupełnie nie chce seksu. Może i bym chciała sprawić przyjemność mężowi ale denerwuje mnie to wszystko podczas! Te dziwaczne ruchy, to że się człowiek tak męczy no i ten brzuch... Nie da się z nim uprawiać seksu. Boję się, że mi tak zostanie. Żal mi męża :( ale nie potrafię się zmusić.

Gość gość
Może to hormony i wszystko minie po pologu