Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Odpowiedzcie mi tak szczerze... na co facetowi urzywane babsko, jesli...

Polecane posty

Gość gość
michałku,masz racje XD. kobieta która żyła z wieloma facetami to pani z problemami. samo to,że wiązała sie z dziwnymi gościami i potem z nimi zrywała świadczy o tym,że z nią też jest coś nie halo skoro ciągnęło ją do takich facetów. taka kobieta nie jest ,,porządna'' dla normalnego,spokojnego faceta. niech ona se szuka innego jelenia XD

Gość gość
a po co kobiecie używany facet, który miał dna innej na swoim fioocie i śluz z jej cip/ki??? PO CO?

Gość gość
Nie wpadajmy z skrajność. W tym zmaterializowanym i wolnościowym świecie jest mało dziewic i prawiczków.Prawie każdy miał seks z kimś zanim nas pozna. To nie jest problemem.Problem jest wtedy gdy trafiamy na pana lub panią którzy NIE UMIELI stworzyć z kimś jednego związku tylko skakali tak z kwiatka na kwiatek aż trafili na nas. Tłumaczenie w stylu: ,,bo ja trafiałam na debili i dlatego miałam tylu partnerów z którymi sie rozstałam'' to tłumaczenie jest wymówką której ja osobiście NIE KUPUJĘ. Po cholere dana kobieta wchodzi w takie chore związki z pokręconymi facetami a potem narzeka,że oni ją zranili. Skoro raz wlazłaś w chory związek to po rozstaniu powinnaś UMIEĆ już rozpoznawać facetów-czubów i ich unikać. Ale nieee ona dalej pakuje sie do wyra panu z patologii bo on sie jej podoba i taka jest prawda.A potem płacz! Taka kobieta jest sama sobie winna,bo sama pchała sie do patologicznych facetów.Nikt jej nie kazał.

Gość Teppic     No1
Ludzie działają w myśl zasady "wszyscy się mylą, tylko nie ja" i nie jesteś wyjątkiem, autorze.

Gość gość
Michałku na co ci nieużywany słownik ortograficzny? Sprzedaj go, na gumy balonówy będziesz miał :)

Gość gość
Teraz bycie prawiczkiem to szacun, spełniasz sie w pracy a jak dobrze pokombinujesz to i do kościoła sie dostaniesz.

Gość Michał121212
16:25 jestem. Nawet Zimbardo potwierdzal moje tezy w ksiazce "gdzie ci mezczyzni".

Gość gość
Up

Gość gość
gość dziś Też tego nie kupuje bycie w 8 związkach i ****ać się z każdym

Gość gość
chce dziewice

Gość gość
kup sobie słownik ortograficzny dziadu. Żadna dziewica ani nawet "urzywana" nie zechce mieć nic wspólnego z nieukiem ☺

Gość gość
Pomyśl sobie co może czuć dziewczyna dla której jest ważne czekanie z tymi sprawami na tego jedynego a została zgwałcona i przeczyta to co napisałeś, że dla niektórych jest już "używana"

Gość gość
Wizyta u psychiatry też się przyda. To już jest jakaś mania prześladowcza. Naokoło o tych dziewicach. Ogólnie nie popieram łajdactwa i roznoszenia paskudnych choróbsk, ale jesteś nudny jak mało kto