Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Zastaniawialyscie sie kiedys puszczalskie nie dziewice nad powiedzeniem...

Polecane posty

Gość gość
Ano po to, by inni przestali mieć możliwość. Co własność, to własność, szczególnie jeśli spełnia kryteria.

Gość Teppic   No1
Nie ma czegoś takiego, jak własność, nie w kwestii istot żywych. Mamy XXI wiek.

Gość gość
Teppic No1 dziś x są! w Maroku w dalszym ciągu mozna sobie legalnie kupić niewolnice :)

Gość gość
16:15 Nieistotne, jeśli spełnia istotniejsze kryteria. x 16:15 Pytanie tyczyło się krowy. Natomiast w kontekście człowieka, w sensie metaforycznym, jak najbardziej adekwatne jest słowo 'własność'.

Gość gość
Głupie przyslowie. Krowa ma mleko dla swoich dzieci i nie czuje przyjemnosci w zwiazku z dojeniem. Kobieta idąc do łóżka z facetem moze miec duzo przyjemności. Takze swoje glupie porzekadla zostaw dla swoich dzieci, których nigdy nie splodzisz

Gość Nieodpowiedzialny
1. Obrażasz kobiety 2. Mamy 2018 rok i jest WOLNOŚĆ, nikt kto nie chce nie będzie trzymał czystości wbrew sobie. 3. Piszesz jak typowy frustrat który ma problemy emocjonalne 4. Takim zachowaniem pokazujesz tylko to ze jesteś uprzedzonym do innych człowiekiem ze skłonnościami paranoicznymi. 5. Jak poznaje fajna laske wisi mi czy jest dziewica czy nie bo zakochujemy sie w osobie a nie w pochwie. 6. Zabijcie mnie kobiety ale nie lupie samochodu ktorym nie wiem jak się jeździ. 7. Szukając dziewicy będziesz starym kawalerem lub pantoflem, marna przyszłość. Wole życiowy rock and roll. 8. Nie mam na celu cie obrazić a pokazac ze takim zachowaniem obrażasz innych którzy czerpią z życia i wolnosci. 9. Nie masz ani ty ani ja prawa by oceniać kobietę przez pryzmat jej czystości. 10. Serio, stary zastanów sie bo życie spieprza ci miedzy palcami.

Gość Nieodpowiedzialne
Nie mówimy o mnie. Gdybym byl laska tez nazwalbys mnie puszczalska. Ale nie o mnie, lubię puszczalkie, nie dla seksu a dla zachowania. Bezpośredniość, zero tematów tabu i tez ich spostrzeżenia. Ja jestem cholernym perfekcjonistą i musze sprawdzać, czytać, rozumieć wiele sytuacji a zdanie takiej osoby ktora patrzy inaczej często jest bardzo trafne. (nie mówimy o tych ktorym mokro na widok droższego auta, mam na myśli te co cenią wolność) A te porządne... Wybacz ale są nudne. Stawiają bariery, ograniczają sie... Wole te "puszczalskie"

Gość gość
Nie dyskutuj z trollem.

Gość Nieodpowiedzialny
Nie. Mnie taki temat ciekawi, lubię wojny poglądów jesli są podparte argumentami a nie rzucaniem pustych sloganów. Właśnie chce taka wojnę wywołać.

Gość gość
To pomyliłeś fora. Trolle na kafe zawsze mówią swoje niezależnie od jakichkolwiek argumentów.

Gość Nieodpowiedzialny
Troche szkoda... Co nie zmienia faktu ze chciałbym wiedzieć jak Drogie Panie reagujecie na ten temat.

Gość gość
Nie dziewicy to bym nie tknął kijem przez szmate

Gość Nieodpowiedzialny
A gdzie znajdziesz dziewice?

Gość gość
Bede szukał w Polsce

Gość gość
Po dziewictwie oceniamy człowieka

Gość gość
gość dziś Po dziewictwie oceniamy człowieka XXX Po uju ściero :D

Gość gość
Dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała

Gość Teppic     No1
E-e, dość nudnego i wtórnego jeśli o moje zdanie chodzi. Wręcz bez smaku.