Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo jest bardzo ważne po tym oceniamy człowieka czy się szanuje

Polecane posty

Gość gość

Dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała

Gość gość
Permanentna bzdura. Dziewictwo w pewnym wieku jest moim zdaniem forma uposledzenia. Zakladajac ze utrzymujesz ten stan np do 26go roku zycia, nagle poznajesz kogos i jaka masz k***a wiedze na temat swych upodoban swojej erotycznosci? Zadna! Obarczasz partnera partnerke swoim wstydem strachem przed rozdziewiczeniem zwalasz wszystko na jej jego barki. Pozniej lezysz jak klocek bo nie wiesz co robic. Ja nie mowie ze trzeba sie puszczac na kazdym kroku ale sex jest czyms naturalnym i prowadzi do poznawania swych upodoban swych mozliwosci. A w zwiazku waznym jest by wiedziec czego sie chce i co mozna komus zaoferowac.

Gość gość
bywałam tu z 10 lat temu i ciągle jakieś zjeby zakładały tematy o dziewicach, widzę że niewiele sie zmieniło

Gość gość
Autorko również tak uważamy z mężem on prawiczek ja dziewica nie lubimy drugiego sortu używanego przez innych!

Gość gość
Bardzo mądra myśl, dziś nawet mówi się o ważności posiadania wielu partnerów seksualnych, bo każdy z nich jest inny, z każdym nabywamy nowego doświadczenia, wzbogacony swoją technikę, co będzie nas czyniło dobrym mężem/żona w przyszłości. Dziewictwo jest dowodem.zahamowań, oziebłości, bądź, nazwijmy to brutalnie, pokracznosci osobowowosciowej i fizycznej. Im więcej partnerów seksualnych tym wartościowszym człowiekiem będziemy w przyszłości, będziemy zdrowi fizycznie i psychicznie, bo każdy orgazm jest jak oczyszczenie diamentu, jak szlif nadający mu miano brylantu. Najzdrowsze są orgie, gdzie możemy sprawdzić się w praktyce, naszą dojrzałość emocjonalną, otwartość na nowe znajomości, brak egoizmu i zazdrości. Im wcześniej zaczniemy życie seksualne tym lepiej, uzależniony człowiek od seksu jest spokojny społecznie, nie buntuje się, nie ma wysokich wymagań społecznych, jest dobrym pracownikiem, wystarczy mu w przerwie zapewnić dobry seks by z nową energia wrócił do.pracy.Co prawda umrze przedwcześnie, ponieważ wyeksploatuje nadmiernie swój organizm ale na jego miejsce przecież rodzi się tylu następców co sekundę. I najważniejsze: nie będzie myślał o świecie, o jego problemach, nie będzie analizował dzialań rządów, nie będzie weszył afer, przekrętów czy zdrad na szczytach wladzy, bo będzie szczęśliwym człowiekiem skupionym na swoim pensie czy waginie. Bardzo mądry ruch globalnych władz rozwijający seksualność poddanych, jak rządzić to tylko niewolnikami nie mającymi pojęcia o tym co się do nich mówi, jakie będą skutki działania i jak za to zapłacą kolejne pokolenia.

Gość gość
Właśnie nie warto mieć bujnej przeszłość seksualnej bo można się na tym mocno przeliczyć i zepsuć przyszłe małżeństwo. Im mniej mamy partnerów seksualnych tym bardziej się szanujemy pokazujemy że potrafi się wstrzymać z seksem np. w chorobie. Najodpowiedniejszy wiek do seksu to 27-30 nie wcześniej. Według badania: Im mniejsza liczba partnerów tym trwalsze małżeństwo "Okazało się, że największe zadowolenie ze związku deklarowały kobiety, dla których mąż był pierwszym i jedynym partnerem seksualnym Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. Tymczasem wciąż wzrasta liczba rozwodów. W USA rozpada się co drugie małżeństwo, a Polska szybko goni te statystyki" źródło: https://kobieta.wp.pl/recepta-na-udane-malzenstwo-mala-liczba-partnerow-seksualnych-5982740951802497a

Gość gość
Ci, którzy dłużej czekają, są potem bardziej zadowoleni z seksualnego aspektu związku" - zwraca uwagę Busby. Jego zdaniem jest tak dlatego, że zdążyli się oni "nauczyć rozmawiać, posiedli też umiejętności potrzebne do rozwiązywania problemów, jakie się później pojawią". Pary, które bardzo wcześnie rozpoczynają swój miodowy miesiąc, które od początku związku ponad wszystko przedkładają seks - uznają często, że ich związki są słabo rozwinięte pod względem cech, dzięki którym związek staje się trwały, a małżonkowie stają się dla siebie niezawodni i godni zaufania - komentuje niezaangażowany w to badanie socjolog z University of Texas w Austin, Mark Regnerus. źródło: https://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja

Gość gość
Im później to zrobisz tym lepiej dla ciebie i małżeństwa

Gość gość
Na kafe takie madre posty? Ktoś przewartosciowal swoje poglądy? A kiedy przewartosciuje życie, by było zgodne z nimi? Ksieciuniu?:p

Gość gość
Jak znajdę odpowiednią kobietę która ma podobne poglądy

Gość gość
Najpierw musisz z seksoholizmu i fetyszyzmu się wyleczyć a potem zacznij poszukiwania:p

Gość gość
Nie jestem w stanie takiej znaleźć na tą chwilę każda chce się kochać po 1-5 miesiącach od znajomości nie wchodzę w to nie jestem k****arzem.

Gość gość
Nie muszę bo nie jestem chory szukam tylko szanującej się kobiety

Gość gość
Z seksholizmu powinno się leczyć ponad 90% mężczyzn którzy wiąża się tylko dla samego seksu.

Gość szry
co za brednie, wychwalac ulomnosc i kompleksy, nadajac im jakiegos pozytywnego znaczenia. trzebaby jeszcze sprawic zeby ponownie ziemia byla centrum wszechswiata. oczywiscie PLASKA ziemia. no i zakazac edukacji, jakiejkolwiek edukacji, kazdego kto umie dodac dwa do dwoch to na pregierz albo do ciemnicy, nie wiadomo kiedy urodzi sie drugi kopernik, odmiennosc od "jedynej slusznej ideologii" trzeba tepic w zarodku. ja wiem, ze fanatyzm sam w sobie jest grozny, ale z niektorych fanatykow po prostu grzechem nie byloby sie ponabijac:D

Gość gość
To jak ocenisz kobiety i dziewczynki ktorym dziewictwo odebrano poprzez g***t? Ocenisz ich jako szmaty, bo pewnie PROWOKOWALY? Czy jednak wysuniesz pewne wnioski, ze dziewictwo to nie jest cos bazowego i wraz z blona nie rosnie wartosc czlowieka ? :D

Gość gość
Jak juz wyjezdzay z g***tami, to moze pogadamy o chrystusie? Ciekawi mnie faktyczne stanowisko kosciola, czy byl prawiczkiem, czy nie... w koncu byl blisko z prostytutka...

Gość Teppic   No1
Autor w tytule użył po prostu dworskiej formy "my", dając do zrozumienia, że należy do rodziny królewskiej. Oraz, że w jego królestwie jest nieźle nassrane...

Gość gość
Nie do końca jest tak jak mówisz. Ja np. straciłam dziewictwo świadomie z moim pierwszym facetem, który wtedy wydawał się być moją pierwszą miłością. Ten żałosny cymbal nie był wart tego, że bym nawet nasikała na niego, a właśnie traktowałam za bardzo dosadnie tą utratę dziewictwa-jako symbol oddania , miłości. Niestety w zamian zostałam sponiewierana,wykorzystana. Siedziałam/zmarnowałam z nim kilka lat tylko dlatego, bo tak bardzo chciałam być ze swoim rozdziewicielem do końca życia. On ewidentnie mnie nie kochał i cwanie wykorzystywał moją NAIWNOŚĆ. Bardzo dużo przecierpiałam przez niego. Po kilku latach jak dorosłam i dojrzałam , zrozumiałam, ze to nie było nawet miłość,a jakieś bez sensowne zawracanie d**y i głupie złudzenie. Jakbym nie przejmowała się tym głupim dziewictwem, to odpuściłabym go sobie i kopneła w zad, a tak po kilku latach wrociłam do tego cymbała własnie przez te durne dziewictwo i skomplikowłam sobie życie tylko. Nie chodzi o to by chodzić z kimś przypadkowym do łóżka itp, tak dla rozrywki, ale mieć większy dystans do tego. Czasy się zmieniają, Albo Ty się dostosujesz, albo one Ciebie pod siebie. Faceci i tak mają w d***e Twóje dziewictwo. mojej siostry mąż rzucił swoją dziewice,z dnia na dzien, dla mojej siostry po jednej nocy z moją siostrą. Moja sis nie była dziewicą, ale również nie sypia z kim popadnie. Zaczeli się spotykać i jakoś poszło. Myślisz, że kiedy to robili to jej powiedział, że ma kogoś? -Nie,choć owszem po wszystkim przyznał się. ZNAM JEDNĄ DZIEWICĘ Z MOJEGO BLISKIEGO OTOCZENIA Z PRACY, to taka cnotka-niewydymka, niby święta,stara panna, której po prostu nikt nie chce 30letnia dziewica ,która zgrywa , że czeka na księcia, w głowie ma pierdoły i tematy jak 5 letnie dziecko,zachowuje się jakby była niezaspokojona, dziwne śmieszki i uśmieszki tego typu. W Końcu znalazł się chętny ją rozdziewiczyć, Panna wcześniej zapierała się ,że czeka na tego tego jedynego, że będzie pewna miłośći i wtedy dopiero się odda wybranemu. Wybrankiem okazał się koleś o opinii kobieciarza, który zalicza wszystko co się rusza. Dała mu po 2 tygodniach związku, jak tylko nadażyła się okazja. taka hipokryzja z jej strony, gdzie sama obgadywała innych w tych kwestiach. Rozstali się kilka miesięcy później i nikt za nikim nie płacze.

Gość gość
taki ot te wielkie dziewice mają szacunek do siebie, dają byle komu, byle jak, byle szybko i byle gdzie. jakby się szanowały to by szanowały swoje poglady i ciała do konca

Gość gość
Ha,ha, ha dziewictwo i smoki to przejaw szacunku do samego siebie.

Gość gość
Kobieta szsnowac powimna się sama, a nie przejmowac sie tym co psychole nie mające wlasnego zycia piernicza. Kobieta powinna miec roznych partnerow seksualnych, aby miec swiadomosc własnych potrzeb i upodoban. Bo jak niby bez tego stworzyc szczęśliwy zwiazek? Ci co piernicza o trzymaniu dziewistwa maja malutkie peniski albo inne problemy seksualne, dlatego chca kobiete nieuswiadomiona. Tyle w temacie pokraki.