Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fizjoterapeuci żenią się z fizjoterapeutkami? Tak jak lekarze z lekarkami?

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy bo nie pisze się o tych dobrych a pisze się zawsze o złych zachowaniach. A rzeczywiście mój fizjo to molestator.

Gość gość
Każdemu się może przydarzyć, że się ożeni z osobą, która ma taki sam zawód, np. nauczyciele też

Gość gość
Nudne życie. Można się zmęczyc tym samym tematem. To już wolę z pijakiem co opowiada kawały

Gość gość
W życiu nigdy z tym samym zawodem. Mam się cofać?

Gość gość
hahaha mnie tez jeden fizjoterupta macał :D

Gość gość
a ja jako pacjentka związalam sie z fizjoterapeutą. Poznałam go gdy mialam rehabilitacje reki, mialam ultradzwieki i masowal mi rekę. Tak sie poznaliśmy, przychodzil do mnie gdy mialam zabiegi, czasami zalatwial mi obsluge poza kolejnoscia bo konczyl zmiane i chcial abysmy wracali razem.Eh cwaniak, niby mu sie bardzo podobalam, ale gryzlo go to ze jestem zwykla kasjerka.Nasz związek trwal bardzo krotko.

Gość gość
ale że niby fizjo jest tak super wykształcony? :O

Gość gość
21:10 Jego nie gryzlo to że jesteś zwykłą kasjerka, tylko zaczął kręcić z następną pacjentka. Proste.

Gość gość
majac oficjalnie żonę

Gość gość
22.02 nie, to ja z nim zerwałam nie on zemną, potrafil przyjsc podpity na randke i ogolnie nie traktował naszego zwiazku powaznie. Dlugo po tym jak z nim zerwałam nikogo nie mial. Teraz ma zone, studentke medycyny. Oni lubia sie obracac w swoim wlasnym srodowisku. Juz mniejsza ujma dla nich jesli to pielegniarka, ale kasjerka itp. to nie te klimaty.

Gość gość
I dobrze zrobiłaś, po co być z kimś kto nie traktuje Cię poważnie. A jego żonie, to tylko współczuć. Poza tym fizjoterapeuci to wcale nie jakaś elita, nawet zarobki mają marne :P

Gość gość
Fizjoterapeuci są po uniwersytetach medycznych albo po AWF. To jest 5 lat studiów, licencjat + magisterskie. Niestety wiele prywatnych uczelni kształci fizjoterapeutów, nawet politechnika w Opolu, żeby nie pójść z torbami. Z taką wiedzą wcale się nie zdziwię, jak kogoś uszkodzą ☺

Gość gość
Jak nic nie umie to potem podrywa zamiast pracować i gada głupoty. Spoufalanie się z pacjentem często przysłania braki w zawodzie, a człowiek myśli, że jak miły to pomoże

Gość gość
Dokładnie :D a dobrego fizjo to naprawdę trudno znaleźć :(

Gość gość
hahaha, znam jedną studentkę medycyny co lata za fizjoterapeutą :D

Gość gość
a ten nie chce takiej dobrej partii? tylko ona za nim lata a nie odwrotnie?

Gość gość
No nie chce dobrej partii, bo on będzie zarabiał dużo mniej. I co będzie go utrzymywała ? :D

Gość gość
A fizjoterapeutom to się w ogóle wydaje, że każda za nimi lata :D Pacjentka uśmiechnie się z grzeczności, a taki już myśli że na niego leci. Albo zwykłą wdzięczność biorą za rzekome zainteresowanie własną osobą :D Ale no cóż, to pewnie takie zboczenie zawodowe ;)

Gość gość
Ale serio niektórzy są mega przystojni…znam takiego jednego, ciasteczko do schrupania.

Gość gość
to jak fizjo tak myslą to co dopiero lekarze? :D

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
Lekarze się śmieją z wszystkich babek, które za nimi latają.

Gość gość
A wierzysz w to że fizjoterapeuta w pracy nagle przestaje być mężczyzną? oczko.gif bo ja nie usmiech.gif szczególnie jak ma przed sobą ładną i pół naga kobietke oczko.gif ło matko, moja matka, kobieta 68 lat z nadwaga ma zapisaną fizjoterapię na kręgosłup...musze ja szybko uprzedzić zeby sie nie dała zmolestowac jakiemuś zboczuchowi co lubi macać

Gość gość
tak żenią, tak samo jak pielnięgniarże z pielęgniarkami, nauczyciele tylko z nauczycielkami, farmaceutki tylko z farmaceutami itd

Gość gość
górnicy z górnikami, kierowcy z kierowcami, leśnicy z łosiami, itp itd

Gość gość
Twoja matka ma 68lat więc nie może być ładna :D

Gość gość
"ło matko, moja matka, kobieta 68 lat z nadwaga ma zapisaną fizjoterapię na kręgosłup...musze ja szybko uprzedzić zeby sie nie dała zmolestowac jakiemuś zboczuchowi co lubi macać" x A ty myślisz że na rehabilitację chodzą tylko panie w wieku twojej mamy :) Uważasz.że chorują i różne kontuzje mają jedynie ludzie starsi a młodych atrakcyjnych to niedotyczy :)

Gość gość
Kuzyn mojego męża i jego narzeczona są po fizjoterapii, właśnie remontują mieszkanie i pracują nad tym aby otworzyć w nim również własny gabinet. Wkrótce ślub. To normalni, weseli,młodzi ludzie a nie żadne zboki z wybujałym ego. Sama do nich chodziłam na zabiegi jak miałam problemy z biodrem, Chyba Niektórzy mylą bycie miłym uśmiechniętym z czymś więcej albo skrycie marzą by być tak wymacanym

Gość gość
Nikt tu nie mówi, że fizjo zbokol będzie zaraz molestował i gwałcił. Ale znając samczą naturę, jeśli będzie miał przed sobą ładną laskę, to nie wierzę że się np. nie podnieci :P że jakieś fantazje mu przez głowę przechodzić nie będą. Dlatego nie chciałabym mieć faceta wykonującego taki zawód :)