Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fizjoterapeuci żenią się z fizjoterapeutkami? Tak jak lekarze z lekarkami?

Polecane posty

Gość gość
Mi np. fizjo stanik rozpiął

Gość gość
a mi k***a majtki :D

Gość Diana_na_wózku
Ja jestem niepełnosprawna od urodzenia, więc fizjoterapia jest wpisana w moje życie na zawsze. Tak panów fizjoterapeutów jest mniej niż fizjoterapeutek, tak ćwiczyłam z wieloma panami fizjoterapeutami, tak to jest praca mocno dotykowa, ale przez całe swoje życie nie musiałam i nie muszę rozbierać się do rehabilitacji. I pomimo tylu lat pracy z panami fizjo to żaden nigdy nie podrywa łani ja ich. Ci z którymi mam bliższe relacje traktują mnie pomimo że mam prawie 23 lata a oni często 30 jak swoją córkę albo młodszą siostrę. I tak fizjo często się żenią z fizjo szczególnie Ci dla których praca jest też wielką pasją :)

Gość gość
Fizjoterapeuci do lekarzy porównywać? Biedaków do jednej z najwyższej kasty w Polsce, którzy zarabiają już lekko ponad 15 000? Wy jesteście normalne?

Gość gość
Są biedni i bogaci fizjo, zależy kto jak się ustawił.

Gość gość
fizjoterpeuci mają w czym wybybierać więc nie podrywają pierwszej lepszej

Gość gość
Nie słyszałam, żeby kobiety szalały na fizjoterapeutami, raczej za lekarzami...

Gość gość
Kobiety są jak trąba powietrzna, biorą wszystko, co się napatoczy :-)

Gość gość
Byle były portki :D

Gość gość
Zależy jakie kobiety, bo wiele kobiet jest bardzo wybrednych. A facet weźmie wszystko co ma dziurę i da się przelecieć :P. Czasem jedynie się pomyli w ocenie tej chęci i dostaje w twarz :D :D :D

Gość gość
No raczej nie, faceci się teraz cenią i wybrzydzaja.

Gość gość
nawet bardziej niż kobiety. Kolega mówi, że nie znalazł tych swoich zabawek na śmietniku i woli pracować na neurologii niż z jakimiś natrętkami, które tworzą bajki o molestowaniu

Gość gość
No sorry ale gdy fizjo cie łapie za szyje kiedy przychodzisz ze skerona kostka to chyba jest cos nie halooo

Gość gość
up

Gość gość
Bo wg.bajkopisarek z kafe, każdy facet to taka szuja, że jak widzi babę to wyciąga c/h/u/j/a, wstyd. Strach normalnie iść do lekarza, fizjoterapeuty, adwokata albo nawet wezwać hydraulika do domu jakby wierzyć w te brednie. Pewnie by chciały, żeby tak było, pomarzyć można :-) :-) :-)

Gość gość
straszne bzdury, aż człowiek czuje się głupszy o to, co tu przeczyta

Gość gość
17:43 co jest niby bzdurą?

Gość gość
01:09 Wiesz, to że przy tobie każdemu opada, nie znaczy że inne nie spotkały się z tego typu problemem. Tak, moja droga bo, to jest problem.

Gość gość
obrażanie personelu medycznego to nie bzdury? Wąchają smrody niedomytych ludzi. Może od tego oczadział któryś, skoro robi z siebie idiotę w miejscu pracy i rzekomo podrywa laski ☺

Gość gość
1:09 No ba :classic_cool:

Gość gość
większość facetów w tym zawodzie trafia do sportu. Masują kopyta piłkarzom i innej gadzinie. A kobiety muszą się użerać z pacjentem po szpitalach, sanatoriach i przychodniach, taka prawda. Poza tym doktorek czy terapeuta to nie jakiś zbok z nieustającym wzwodem jak tylko jakaś niebrzydka się pojawi na horyzoncie, bez przesady. Dobrze jak pacjent nie śmierdzi, a liczy się co mu dolega i jak pomóc. Służba zdrowia to nie pogotowie seksualne. Nie ma przeciwwskazań do zawierania małżeństw z koleżanką po fachu, jedni się tak żenią ☺

Gość gość
O ile się żenią to mają w czym wybierać. Od lat korzystam z rehabilitacji i zawsze kobiety się mną zajmują, kobiecy zawód w sumie. Ta Diana na wózku prawdę pisze

Gość gość
A kobietom fizjoterapeutkom, to współczuję. Z pewnością zdarzają się zboczeni pacjenci którym podczas masażu ręcznik się podnosi :P którzy podczas ćwiczeń chcą macac, a podczas zabiegów fizyko się obnaża :O Niejedna się z tym spotkała. Natomiast przykre jest że panowie wykonujący ten zawód, sami też potrafią zachować się karygodnie. Nie mówię że wszyscy oczywiście, żeby była jasność.

Gość gość
Nie ma czego współczuć, co najwyżej pacjentom. Trudni ludzie, po wypadkach, urazach, amputacjach. Starają się odzyskać sprawność, uczą się chodzić na protezie, albo z reumatyzmem, po udarach, takich pacjentów można spotkać, kiedy musisz korzystać z zabiegów i rehabilitacji leczniczej. Same nieszczęścia, facet po amputacji nogi był i młoda kobieta z niesprawną ręką po amputacji piersi i węzłów chłonnych. Nic, tylko podryw i podniecająca atmosfera. Jeszcze piszcie że imprezę z kulawym zrobią :-)

Gość gość
Jeżeli ktoś się leczy na NFZ to tak ma. Ja chodzę po kontuzji do kliniki sportowej, sami seksi sportowcy, większość mężczyzn i meeeeega przystojni i podniecający fizjoterapeuci :D

Gość gość
Na NFZ mniej więcej na 30 osób starszych, przypada 1 lub 2 młode :) a te młode bywają atrakcyjne. Taki bonus dla fizjo w ramach funduszu ;)

Gość gość
Taka perełka <3

Gość gość
żenią się z kim chcą ☺

Gość gość
Moj partner to fizjo Ja jestem samotna matka z dzieckiem. Kocham go najbardziej na swiecie. Nie mam zawodu, pracuje jako kelnerka

Gość gość
A twój partner ma magistra?