Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale pajaca poznalam! Macie pomysl jak sie zemscic?

Polecane posty

Gość gość

W skrócie : nie jestem zbyt piękna i mam tego świadomość, jednak duzo ćwiczę, cialo mam wygimnastykowane, dbam o siebie, przyzwoicie się ubieram, na reszte nie mam wplywu. No i teraz tak, umowilam sie z kolesiem z internetu. On tez nie jakis super, ale fajnie nam sie pisalo, wiec ustalamy spotkanie. Umowilismy sie na jakims parkingu, ja bylam pierwsza, poszlam sie troche przejsc, on przyjechal,zadzwonil, znowu gawedzilismy, a gdy sie juz zobaczylismy to... Poczułam ze mu sie nie podobam. Jakos bym to jeszcze przelknela,rozumiem jestem brzydka. On tez adonisem nie byl, przyjechal jakims goownianym autkiem, ale dla mnie wazniejsze bylo, ze fajnie sie pisalo, wydawal mi sie normalnym kolesiem. Do tamtego momentu - powiedział, odwioze cie do domu. A ja mu ze nie ma potrzeby przyjechalam autem. A on na to ktorym, wskazalam mu na moje auto, to mowi "ee sciemniasz". Kliknelam kluczykiem, szczena mu opadła, powiedzialam, sciemniam, czesc, pojechalam. Jestem wściekła, stracilam tyle czasu na takiego pustaka a on do mnie ciaglw wydawania i smsuje, ze ja go chyba zle zrozumialam! Taaa

Gość gość
Niestety... Źle trafiłaś. Najgorsze jest to, że taki idiota, który sam urodą nie grzeszy oczekuje super laski!! Często to się zdarza.

Gość gość
On teraz leci na twoja kasę xD

Gość Nieodpowiedzialny
Haha dobry typ!:D Az mi wstyd za to ze jestem facetem...

Gość gość
Co za dureń hahahah :D gotowy był Cie odwieźć, bo pewnie myślał, ze przyszłaś piechota lub autobusem i jeszcze ściemnić, ze pewnie cos bardzo ważnego mu wypadło, zeby szybko zakończyć spotkanie:D Ja wiem, moze umów sie z nim drugi raz, zobaczymy jaki bedzie, a na koniec powiedz, ze jednak nie czujesz tego i nic z tego nie bedzie:D założę sie, ze bedzie niezle bajerował, bo teraz widzi co masz:D hahaha, dlatego wydzwania, ze go złe zrozumiałaś. Z ciekawości - Jaki masz ten samochod?:)

Gość Nieodpowiedzialny
Ja mialem lepszą akcje! Po zdaniu prawka jeszcze sie uczyłem i jeździłem autobusem ze względu ze mi pasowało. Poznałem dziewczynę wszystko fajnie umówiliśmy sie na wieczór. Podjeżdżam patrzę stoi i czeka. Wysiadam, chce do niej zagadać a ona zmierzyla mnie wzrokiem i odeszla!:D później tylko sms o treści: Liczę na więcej od zycia

Gość gość
Słabe prowo. Kobiety są zbut głupie na posiadania prawka 🖐️

Gość gość
Poważnie jesteś taka poukładana a chcesz się mścić na facecie, bo nie przypadłas mu do gustu? To zachowanie dobre dla smarkuli albo prostackiej lali. No ale jak sie chcesz mścić, to masz klasę dokładnie taką samą jak on. Może jednak umówcie się jeszcze raz i spróbujcie, bo pasujecie do siebie poziomem.

Gość gość
Mi sie to nie pierwszy raz zdarzyło :(tylko zwykle przynajmniej posiedzielismy, posmialismy, zostaliśmy kumplami, a tu nie dość, ze potraktowal mnie jak smiecia to zaraz podniecil sie moim autem (jest drogie, ale długo na nie pracowałam), co sprawiło mi takie uczucie jakbym nagle odzyskała w jego oczach bo wg niego widać tylko ludzie z kasa maja prawo do szacunku. Co za typ.

Gość Nieodpowiedzialny
W ogóle dla was ważne jest czym jeździ chlopak/dziewczyna która wam się podoba?

Gość gość
dziś napisza że nie ale prawda jest taka że każde +15tys złotych ceny auta daje 10% do wilgoci w ich majtkach.

Gość gość
Też pierwsze wrażenie że to prowo, ale jeśli prawda to oni są siebie warci. Normalna wartościowa osoba nie szuka zemsty, bo komus się nie spodobała.

Gość gość
21:45 ciekawe czy tamta dziewczyna dostała wiecej od zycia :D Nie prowo, nie bede sie chwalic autem, nie jestem jakas bogaczka, ale dla bezpieczeństwa kupilam duzy i nieuzywany samochod. Na innych rzeczach oszczedzalam. Chce sie zemscic, ale nie przez moje kompleksy, a to, że tacy chodza po ziemi, jakbym byla bez auta to jakby mnie potraktowal? Ciekawe ile dziewczyn juz tak potraktowal :/

Gość gość
nie że komuś się nie spodobała tylko jak się zachował to raz zemsta w tym wypadku i tak bez sensu to dwa na niektórych ludzi szkoda czasu:)

Gość gość
gość dziś Dokladnie.

Gość gość
ale jak się zaczniesz wkręcać w zemstę to tylko sobie krzywdę zrobisz, ochłoń, olej, zapomnij:)

Gość gość
Umów się z nim jeszcze raz, zaproś też na przejażdżkę, daj poprowadzić. A na końcu pojedźcie gdzieś na odludzie i go tam zostaw zwiewając :)

Gość gość
A jeżdżę żółtym pikaczento

Gość gość
Autorka przedstawia się w tym długim monologu jako świadomą swojego braku urody, ale ogarniętą i fajną dziewczyną która jest tolerancyjna i miła. Tja, a teraz czytajcie pierwsze zdanie tematu .... poznałam PAJACA jak się ZEMŚCIĆ tak to idealnie pasuje do tego jak się opisała. a) prowo ale niespójne b) jednak nie jest taka fajna i tolerancyjna c) a jeśli tak reaguje na jakby nie było obcego, to jak się musi mścić na znajomych czy rodzinie jak jej ktoś podpadnie ale po za tym oprócz urody niczego jej nie brakuje :)

Gość Nieodpowiedzialny
Moim zdaniem auto za 15 tys nie jest fajne, wole starsze. Ale jak chcesz sie zemścić i czy jest sens? O ile to nie prowo

Gość Nieodpowiedzialny
Po za tym cieszyłbym sie gdyby mojej dziewczynie sie powodziło i bylo ja stać na lepsze auto. Co najwyżej by mi się nie podobało to auto:)

Gość gość
Autorka nagle zamilkła, bo faktycznie ciężko teraz będzie jej wyjaśnić że temat się kupy nie trzyma. No to na tyle. 1/10 bo jednak na poczatku ludzie się wczuli.

Gość gość
Brzydkie tak maja

Gość gość
22:01 pomysł fajny, widzialam nawet gdzies w serialu cos podobnego, tyle, ze to facet zostawil dziewczynę na srodku autostrady (rillek bodajze). To by u mnie nie przeszlo, bo bym się bala zwyczajnie jechac z obcym mimo wszystko chłopakiem, a poza tym wysiadamy i go zostawiam? Mogłoby dojsc do szarpaniny. Niestety my kobiety nie mamy przewagi fizycznej nad mezczyznami. A przestałam odpisywac z prozaicznej przyczyny - zasnelam.

Gość Nieodpowiedzialny
Śpią słabi:3

Gość Nieodpowiedzialny
Poważnie to olej go. Ma może jakies problemy z samoocena i typowa lydzka zazdrość ze ty masz a on nie

Gość gość
Dalam taki tytul, gdyz wzburzyla mnie ta sytuacja! Tak, zaszufladkowalam go, ale tu na kafe non stop widze gorsze tematy typu baby to materialistki itp ja nie ogolniam. Uważam, ze sa na swiecie porzadni mezczyzni, ale tym razem trafilam na pajaca, zdania nie zmienię. To, ze ktos jest brzydki albo biedny to ma byc pozwolenie na zle traktowanie? Kazdemu nalezy sie szacunek.

Gość Nieodpowiedzialny
Tak. Tyle ze jego zachowanie pokazuje ze on ma problem ze sobą, może z własną wartością:) A znaczna część kobiet to materialistki

Gość gość
Siorbnij mi gałe to bedzie najlepsza zemsta;-)