Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkubina eksmęża wyje mi za ścianą przy seksie

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny,mam taką sytuację cże mąż mieszka z konkubiną za ścianą (policja ja raz wyprowadziła a ona znowu wróciła bo ma prawnika) no i ona mi robi na złość bo jęczy za ścianą jak mój eks ją posuwa i to 2 razy dziennie,jestem cała roztrzęsiona i zazdrosna,co robić?

Gość gość
Ja bym wezwała policje.XDDD

Gość gość
Zalatw zaswiadczenie lekarskie, ze taka sytuacja szkodzi Twojem zdrowiu. Wykurzysz ja chocby sadownie, dostanie zakaz zblizania sie.

Gość gość
Zapoznaj dzielnicowego z sytuacja i popros go o pomoc.

Gość gość
bardzo ci dziękuje za rade pani 22.12 to jest tak,że raz ją policja wyprowadziła ale ona znalazła prawnika i znowu do nas wróciła, płakałam 3 noce z tego powodu bo ta kobieta bezczelnie śmieje mi sie w twarz i mi powiedziała,że będę ich słuchać jak to robią, a ja mam też syna i tak nie powinni, mój były mąż jest straszny bo on wie że go nadal kocham i pani nie ma pojęcia jak ja cierpie jak słysze,że on tą konkubine tam za ścianą a ona wyje, to jest dla mnie straszne a moja matka powiedziała,że ta konkubina to robi specjalnie żebym opuściła mieszkanie, że ten ich seks ma mnie wykończyć, co robić?

Gość gość
Ciesz sie ze nie w jednym pokoju :D

Gość gość
daj jej w ryj porządnie, albo kogoś naślij dostaniesz zawiasy, ale ją / ich wykurzysz

Gość gość
puszczanie gumisi powinno zadziałać

Gość gość
ja po prostu nie daje rady,nauczyłam sie że jak zaczynają to robić to biore syna i wychodzimy bo nie chce dawać satysfakcji tej kobiecie,bo ona ma z tego ubaw,ona wyje a ja mam słuchać i sie denerwować,jest podła i robi to specjalnie dlatego wychodze z synem i wracamy za pół h.tylko jak długo mam zwiewać z własnego mieszkania?

Gość gość
Z***b jej w ryja

Gość gość
dziś 22.46.no ale co ty mi radzisz,czy chcesz żebym poszła siedzieć za pobicie jego konkubiny? a poza tym ona kiedyś mnie złapała za szyje i ona nie jest taka bojączka ona mi mi oddała bo ona jest z takich,bo to taka wymalowana lala

Gość gość
Puszczaj im głośno marsza pogrzebowego w tym czasie

Gość gość
23.06. to oni wezwią policje,że ja im zakłócam spokój w seksie bo konkubina już raz mi groziła że wezwie gliny na mnie jak bedzie jej głośno a eksmąż ją broni

Gość gość
Poleruj mu gałkę

Gość gość
Aż zobaczysz kisiel Śmietanę

Gość gość
Przyprowadź sobie kochanka :P

Gość gość
Ale podobno twój prawnik znalazł jakiś sposób. Co co było przypomnij mi. I nie poskutkowało?

Gość gość
chciałabym z facetem bo nie mam chłopa już 2 lata a mój eks normalnie posuwa konkubine za ścianą i ta jak wyje to ja uciekam z synem z domu bo nie moge jej znieść,jestem zazdrosna jak cholera xd

Gość gość
00.14.już raz policja wyrzuciła konkubine z domu ale ona znowu wróciła i teraz ma adwokata i nie ma na nią sposobu,nawet szarpała sie ze mną i to nic nie dało ona sie nie boi

Gość gość
Musisz wziac na to prawnika.

Gość gość
00.25.a zobacz sobie Sprawa dla reportera pt.nieskuteczna egzekucja youtube i tam jest babka co jej eksmąż żyje sobie z konkubiną w jej domu i nie chcą jej wpuścić do jej domu i nie płacą za czynsz ,to jest dopiero masakra i tym sie zajęła jaworowicz

Gość gość
Weź sprowadź sobie kochanka i sie z nim wal i już ich zgasisz.

Gość gość
poderwij tego eksmęża na nowo xP

Gość gość
wiesz ty wyżej ja bym chciała go zdradzić z jakimś męskim facecikiem z kafeteri i to na złość mu bym wyła przy stosunku jak dzik XD

Gość gość
Taa jasne złapała ciebie za szyje, dusić zaczęła przy policji - tak pisałaś na rozwodnikach i ty nic z tym nie zrobiłaś?

Gość gość
prowokacja głupiej kochanki

Gość gość
Muszę przyznać szczerze, że ten temat, jak i odpowiedzi mnie totalnie rozbawiły, ale, jeśli to nie jest prowokacja, to wcale, na dłuższą metę, może to nie być śmieszne. Autorko, a próbowałaś zagłuszać te ich dźwięki głośną muzyką lub filmem o wiadomej tematyce? Albo - nagrać ich poczynania i pójść na policję z prośbą o wyjaśnienie, co mogą zrobić w tej sytuacji? Ewentualnie: poprosić znajomego, by przyszedł pewnej nocy do Ciebie i razem z Tobą wydawał podobne krzyki (ważne, żeby było słychać Ciebie i jego), niekoniecznie idąc do łóżka od razu? Też - jeśli obok mieszkają inni sąsiedzi, poprosić ich, by nie wstydzili się reagować, tylko mówić wprost, co o tym myślą, najlepiej - prosto w twarz Twojemu byłemu mężowi i jego nowej kobiecie? A może: napisz na komputerze (by nie rozpoznał Twojego charakteru pisma) anonim, że, w porozumieniu ze sąsiadami, nie życzysz sobie zakłócania ciszy nocnej, a jeśli będą to robić nadal, to sprawa trafi do odpowiednich organów? Być może oni to robią specjalnie, by Tobie dogryźć..

Gość gość
Alez ty kobieto durna jestes.Wlacz glosno muzyke ,masz prawo nikt ci nic nie zrobi ,masz prawp do 22 ej .Przynajmniej jak dziecka nie ma w domu.Ty uciekasz z domu??? Jak oni sie bzykaja ? To jest wojna ,a na wojnie i w milosci sententow nie ma.Ja bym im tak zycie umilila ze sami by spieprzyli .A ty siedzisz i sie boisz wszystkiego???ze cie podadza???do sadu?? Ty tez ich mozesz podac.

Gość gość
Wlaczaj jakas muzyke ,dobrze ktos powiedzial np.jakas taka co im seksu by sie odechcialo .np wycie Zlobne lub metal.Recze ze im ochota na seks minie jak im odpieprzysz odpowiedni nastrój.Ale ty nie masz biedna internetu co????i magnetofonu czy innego sprzetu by dotykowy tel.z internetem podlaczyc do magnetofonu i dac czadu.