Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkubina eksmęża wyje mi za ścianą przy seksie

Polecane posty

Gość gość
Biedna marysia sierotka nie wie co zrobic...a co nie mozesz na jeden dzien czy wieczor zostawic dziecko u matki by nie widzialo pewnych rzeczy i im umilic zycie???policja tu nic nie pomoze .Co chate ci da inna??no nie.

Gość gość
Bedziesz do smierci uciekac z chaty ??? Jak oni sie bzykaja???chora jestes.

Gość gość
Radio Maryja im włącz na cały regulator. Masz prawo słuchać mszy we własnym mieszkaniu i być przygłucha.

Gość gość
nie wiem czy to prowo czy nie ale slyszalam o podobnej sytuacji. Tzn było sb malzenstwo , bardzo udane , mieli 11letnia corke . Facetowi odbilo , poznal jakas lale w stylu barbi. Wzial rozwod ze swoja zona a, ze nie miał gdzie isc ze swoja wybranka serca to zostali razem wszyscy na kupie :( Na dodatek ten facet ozenil się z ta swoja kochanka :( I tez tak było jak u Cb czyli ex-zona musiala sluchac jak jej były posuwa swoja nowa zone :( Faceci to ch.u.je. U mojego sąsiada jest tez podobnie ale to zona sb znalazła innego i mieszkają we 3 z bylym mezem. :D :(

Gość gość
Też wpadłam na ten heavy metal albo radio Maryja. Albo im smrodu narób jakimiś rozpuszczalnikami lub kup w sklepach z takimi rzeczami śmiesznymi smród w sprayu i im pod drzwiami w tą szczelinę napuść. I tak za każdym razem. Z tymi sąsiadami też jest dobry pomysł. Jeśli ona się drze jak zarzynane prosię to na bank przeszkadza to też sąsiadom. Pójdź do tych z góry, z dołu, i obok. Pogadaj. Może zaczną to zgłaszać. Albo napisz na kompie wiadomość, że uprasza się mieszkańców spod lokalu o cichsze uprawianie miłości itd a kobietę o zaprzestanie tak darcia podczas stosunków, bo nawet przez ścianę słychać, że to aktorstwo. I powieś to w windzie i na tablicy ogłoszeń. Ale lepiej w windzie.

Gość gość
Albo stań pod drzwiami i sama zacznij śpiewać o jakimś rumcajsie. Tylko nie śpiewaj ładnie tylko się drzyj. Albo komentuj złośliwie tak żeby słyszeli. "i tak ci nie stanie" " gdzie ty z tym flakiem do ludzi" "przecież ty impotent jesteś" "ten twój malutki to to wstyd ludziom pokazywać uważaj bo się przestraszy i całkowicie się schowa" Itd. Żeby mu opadł. Albo czytaj wtedy jakieś obrzydliwości, naturalistyczne opisy zmasakrowanych ciał. Nastrój im trzeba popsuć. :)

Gość gość
Ale nie uciekaj, bo to najgorsze co może być. Wygonią cię i wygrają.

Gość gość
Z tym smrodem jest dobre. Napuść im tego smrodu ja ona zacznie jęczeć, a jak poleci gdzieś na skargę np. na policję to powiesz, ze to ona tak śmierdząco pierdzi. :D