Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, dlaczego wy uwazacie, ze jak was kobieta odrzuci to z wami jest cos...

Polecane posty

Gość gość

Nie tak? A moze to one sa p*****lniete? Prawda jest taka, ze w 90% to kobiety sa jebniete i sa masochistkami. Bo jak nazwac kogos kto majac do wyboru dobrego ulozonego faceta wiaze sie z cpunami, pijakami, mitomanami, psychopatami po wyrokach, menelami, k****arzami itd? No jak? No tylko taka mozna nazwac j******a debilko-masochistka. Ile razy to ja slyszalem, ze jestem chodzacym dziwadlem, bo nie pije, nie pale, nie cpam, jestem oszczedny i pro rodzinny, a czy to znaczy, ze ze mna jest cos nie tak, bie nie powielam autodestrukcyjnych zachowan? Nie! Ze mna jest jak najbardziej wszystko ok! To one sa jebniete, bo daza do autodestrukcji wybierajac sobie patoli, zamiast przetrwania wlasnuch genow wybierajac ogarnietych facetow!

Gość gość
Ja tak nie uwazam , co najwyzej to nie bylo to czego szukalem. Kobiet jest miliardy na swiecie nie ta to inna, bez urazy.

Gość gość
22:13 ale to ty. Jest czesc facetow ktora odbiera to personalnie i zawsze mysla, ze jak jakas ich nie chce, to z nimi jest cos nie tak i sa do d**y, podczas gdy prawda jest zupelnie inna.

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość_ddr
@Autor Jeśli już o tych nic-nie-znaczących genach mowa... skoro te kobiety wybierają 'takich, a nie innych' partnerów i ich geny mają nie przetrwać, to znaczy, że tak ma być. Taka 'selekcja naturalna'. NIESTETY!... nie tak wygląda prawda, bo te geny przetrwają: niby fajna dziewczyna, a na jakimś helloween czy w innych szatańskich okolicznościach spije się taka jak świna, potem bzykanko, a potem mamy samotną matkę-zdzirę, którą rozsądnie cwany drań porzuca...

Gość gość_ddr
Napisałem, że "skoro te kobiety wybierają 'takich, a nie innych' partnerów i ich geny mają nie przetrwać", znaczy to dodatkowo, iż rzeczywiście są głupie i ta 'selekcja naturalna' to właściwy proces, bo oczyszcza populację z jednostek patologicznych. Jednak jak pisałem powyżej, ten process to tylko ułuda, bo i tak tek kobiety będą miały dzieci z tymi 'patologikami'. Więc jest nawet jakby odwrotnie, bo 'złe' geny idą dalej, a porządny mężczyzna może nie mieć potomstwa, bo za żenę zdziry nie chce...

Gość gość
To ja zapytam inaczej, Autorze. Dlaczego interesujesz sie laskami, ktore prowadzaja sie z cpunami i erotomanami? Jest tyle ladnych porzadnych kobiet, moze nie w to srodowisko co trzeba uderzasz?

Gość gość
Jedno odrzucenie to nic ale jeśli chłopak startuje do lasek i dostaje kilka tysięcy odrzutów rocznie to zaczyna sie zastanawiać . Mama i ciocie na imieninach mówiły jaki jesteś ładny i mądry chłopiec a tu nagle nikt cie nie chce i to jest zastanawiające .

Gość gość
7:29 gdyny ta selekcja naturalna dzialala, to swiat po tylu miliinach lat ewolucji i selekcji skladal by sie z idealnych jednostek, a tak nie jest. 7:33 nikt nie ma wypisane na czole. A zawsze uderzalem do tych co wygladaly porzadnie, a okazywaly sie zwyklymi penerami.

Gość gość
Jest takie społeczeństwo jakie jest i widać ze przewaźa patola coraz bardziej . Potrzebny jest znowu potop Biblijny aby uratował sie NOE z rodziną . Ale znowu po jakimś czasie zrobi sie patola .

Gość gość
Kobiety nie robią postępu cywilizacyjnego źyją ciągle jak ludzie pierwotni gdzie facet musiał siłą zdobywać żywność . I takich gangsterów szukają ,bo jest to odpowiednik analogiczny do pierwotnego zdobywcy.

Gość gość
Freud twierdzil, ze kobiety nie maja moralnosci czylu superego.

Gość gość_ddr
@ "7:29 gdyny ta selekcja naturalna dzialala, to swiat po tylu miliinach lat ewolucji i selekcji skladal by sie z idealnych jednostek, a tak nie jest." ...co jest doskonałym dowodem wprost, że nie ma żadnych 'miliardów lat', ani żadnej 'ewolucji', a co najwyżej jest kilkutysiącletnia dewolucja i pauperyzacja :)

Gość Marcin Reformat
Kobiety nie są pi******ięte tylko wielu facetów nie ogarnia czego potrzebują i skąd to biorą. a czego kobiety potrzebują? Dużo, intensywnych EMOCJI!!! czasami bez znaczenia jakie one są. dziewczyny z Warszawy Jeżeli chcecie się trochę rozerwać i rozwinąć zapraszam: https://www.facebook.com/events/335306003634816/