Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edu2

Porządne dziewczyny

Polecane posty

Gość Edu2

Gdzie są te porządne dziewczyny? Szukam i same lansery dookola, bądź typowe bar laski które piją. Może tu są jakieś fajne?

Gość gość
Jestem fajna, wierna, kochajaca, ale jest jeden problem. Między uda wpuszczam tylko męża.

Gość Edu2
Czyli oprócz Ciebie nie ma takich...

Gość gość
ja jestem uczciwa,,zyczliwa, mam zasady ktorych nie lamie i wymagam szacunku. Szanuje swoje cialo.Bez bajery.Nie znosze nieszczerosci, braku szacunku przekraczania granic i chamstwa. Zaakceptowac moge tylko kogos podobnego do siebie,.To zalezy jeszcze co dla Ciebie oznacza fajna

Gość gość
tak naprawdę... co oznacza porządna dziewczyna? To wszystko zależy od perspektywy. Fajna, miła I TE PE to prawie każda się wydaje. No właśnie, wydaje bo nikogo nie znasz na wylot, nie wiesz co myśli, czy to co ci teraz mówi nie jest kłamstwem i nie znasz jego przeszłości. Może być tak, że wydaje się być dziewczyna anioł, a kiedyś się prostytuowała. Może zmądrzała, skończyła z tym i co jest porrządna teraz według ciebie? Może być inna z kolei, która nie miała takiej historii, ale lubi odbijać zajętych facetów i wpie*dalać się na krzywy ryj. Sam aspekt żeby nie piła i była cnotliwa nie wystarcza. Jakkolwiek to brzmi, ale nawet z dziewic mogą być straszne ku*wy. Tacy są ludzie. Nie tylko kobiety, facetom też niczego nie ubywa w obrzydlistwach. Lepiej zastanowić się nad tym głębiej czy pomimo tych ludzkich ułomności jesteś w stanie kogoś z tym zaakceptować i być z kimś takim czy jednak rozsądniej będzie się nie brudzić.

Gość Edu2
Wymyslacie najgorsze scenariusze... Wierna to najwazniejsza sprawa ale kazda osoba sie sklada miliona swoich cech. Ja dookola niestety spotykam tylki wredne badz sporo pijace albo lecace na kase w 90%

Gość gość
To niestety nie sa wymyslane najgorsze scenariusze, ale rzeczy bardzo prawdopodobne w zyciu, w wielu przypadkach potwierdzone. Mysle, ze nie ma co sie oklamywac w tej kwestii, jest masa chu*owych osob. I to zalezy czy jestes w stanie byc z kims takim czy tez nie. Moze nie wszyscy sa dokladnie tacy sami, ale sa jedni ... bardziej zje*ani i mniej zje*ani. To, ze wydaje sie ktos idealny to zwykle zakochanie tak koloryzuje dana osobe i wydaje sie byc piekniejsza i lepsza niz jest. Duzo tez zalezy od perspektywy, poruszyles teraz kwestie wiernosci. Moze byc ktos wierny, ale czy wierzysz na slowo tej osobie ze jest wierna? Do tego jest potrzebne zaufanie, do zaufania dochodza juz kolejne rzeczy jak chocby szczerosc. Gdy pojawiaja sie watpliwosci albo chcesz sie upewnic ze ta osoba jest prawdomowna i naprawde nie zdradza potrzebujesz dowodu bo jak uwierzyc na slowo ... jakby nie patrzec OBCEJ OSOBIE. Potrzeba dowodu, z kolei ta osoba moze czuc sie wielce obrazona ze jak smiesz ja sprawdzac i o cokolwiek posadzac, zaczyna uwazac ze rujnujesz jej prywatnosc, jestes piekielnie zazdrosny i im bardziej zalezy ci na dziewczynie i poprowadzeniu sprawy do konca drazysz jeszcze bardziej i mozesz cos znalezc albo ... nie znalezc niczego, ale bedzie za pozno, bo posprzeczacie sie o inna rzecz o wiele wczesniej. TAKIE SA ZWIAZKI I LUDZIE XD Cholernie nie optymistyczne, ale takie jest wlasnie zycie. Nie wspomne, ze dana osoba ktora deklaruje ci wiernosc i oczekuje ze jej tak po prostu zaufasz moze robic inne rzeczy, ktore nie sa... zbyt bezposrednie? ale dajace niepokojace sygnaly,ze cos ma za uszami. Kryje sie z wiadomosciami, wychodzi jak dzwoni telefon, albo w zaden sposob nie opiera sie adoratorom i mimo, ze oficjalnie nie zdradza podoba sie flirt z obcym nieznajomym. Pod takim wzgledem prawie nikt nie jest porzadny, a wielka bezgraniczna milosc to zmyslona bajka, ktora przekazuja sobie pokolenia piep.rzonych optymistow :D

Gość Edu2
Bajka nie bajka, kwestia oddania sie dla drugiej osoby. Co do wierności to ja np. jakbym trafil ta swoja ukochaną to daje gwarancje, ze choć by mi sie miedzy nogi pchala moja wymarzona nie wiem aktorka czy ktos to na 120% bym nie zdradzil dlatego jakby mnie spotkalo cos takiego ze ona flirtuje za moimi plecami to dziekuje do widzenia bym powiedzial adios

Gość gość
o matko, ile ty masz lat ze masz takie podejscie? przez lata siedzisz zamkniety w piwnicy ze nie wiesz jacy sa ludzie i jak sie swiat kreci? zatem wiec szukaj tej swojej 'wymarzonej' daj sie zrobic w ch*ja a potem wroc tu za 2 lata piszac, ze jej zaufales a ona cie zdradzila i wszystkie kobiety to szmaty xDDDDD

Gość gość
A teraz mi odpowiedz dlaczego wszyscy tu wiedzą lepiej? Haha

Gość gość
na kazdego jest sposob, trafilaby jakas na kryzys w zwiazku czy podeszla cie inaczej od strony emocjonalnej, pokazala ze jest'lepsza' i bys przepadl

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!