Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystarczy ze nie uklada sie w jednej sferze a wszystko sie sypie

Polecane posty

Gość gość

u mnie sfera uczuciowa jest chyba najwazniejsza (albo na rowni z towarzyska )i tam dostaje cios za ciosem, kiedys jeszcze sie nie przejmowalam bo bylam mloda i myslalam, ze rozwiaze sie problem, probowalam dociec, co jest nie tak i postepowac inaczej. Po 10 latach niepowodzen zaczynajac od wczesnej mlodosci wciaz sie nie uklada, chyba po prostu mam w sobie cos obrzydliwego i dlatego tak wychodzi, bo od strony logicznej czy emocjonalnej itp wszystko jest ok, i w momencie gdy stracilam nadzieje juz wszystko sie posypalo, stalam sie jakas nieobecna, melancholijna i nie mam w sobie motywacji by nic zmienic. Nikt tego nie rozumie i posadzaja mnie o lenistwo itp generalnie zle mnie oceniaja i to mnie dobija do tego stopnia ze juz myslalam na powaznie czy sie nie zabic... tak chcialam sie wyzalic...pamietnik netowy..bez odbioru

Gość gość
Szukaj pomocy, zycie moze byc chwilami znosne ;)

Gość gość
ja cie posadze o lenistwo ty psi chuyu...

Gość gość
a bierzesz pod uwage to, ze to coś z ludźmi z twojego otoczenia jest nie tak a nie z tobą? Wiesz prawo większości jest zje*ane i nigdy bym się tym nie sugerowała. Kopernika i wielu wielkich też mieli za niewydarzonych. Kłamstwo powtórzone tysiąc razy prawdą się nie stanie, ani rzeczy absurdalne powielone setkę nie powinny stanąć się normą.