Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety które dla faceta zmieniają styl diametralnie to dla mnie kosmos.Rozenek

Polecane posty

Gość gość

Np.ta Rozenek. BOŻE... obejrzyjcie wywiad z roku 2012 i potem te jak juz była z Majdanem mówi inaczej, ma inne maniery, zupełnie inny styl, a najbardziej nie rozumiem tego ze dla niego nawet cycki napompowala i wary. Efekt jest taki ze wygląda gorzej niż przed, bo starzej. Przedtem wyglądała może nie tak lalkowato ale miała coś w sobie a teraz? Taki klon tych wszystkich barbie z warami jak u karpia. I to wszystko jak Radzia poznała. Od razu zdjęcia golej dooopy. Co to ma być?

Gość gość
tak kobiety reaguja na kootasa 23+

Gość gość
przyjemnośc odbiera im rozum. to w zasadzie coś jak lobotomia bo peesda to najczulszy zmysł kobiety

Gość gość
kobieta po takim zabiegu to tak jakby odratowac topielca po 10 minutach z wody. niby zyje ale juz nigdy nie bedzie w pełni obecna

Gość gość
lepiej sie zawczasu pozegnać z taką osoba. jest jak zombi tylko że nie chce gryźć w głowe tylko w c***ja

Gość gość
zapytaj kobiety czy telewizor ma 20 czy 200 cali to nie bedzie wiedzxiała. kootasa c*****esda wymierzą co do milimetra. peesda u kobiety to jak kora mózgowa u mężczyzny. tu sie juz nie da nic zrobić. jej układ nerwowy jej od tej pory nieustannie zajęty liczeniem i rachowaniem

Gość gość
e tam , facet jak pozna babe, która mu się podoba to potrafi cały majątek takiej oddać

Gość gość
ale rzadko który sobie powieksza usta.

Gość gość
chciaz to może byc kwestia dopasowania zaworu... tak czy inaczej pomijajac parcie na ekran wielki kootas to wygubia baby jak grypa hiszpanka ludzkosć

Gość gość
w oraz głupsze tematy sie angazuje:O

Gość gość
Mi się tez nie podoba taka przesadzona i przerysowana. Bliżej jej do Dody niż do samej siebie. Taka kolejna „królowa”. Co ten Radziu robi z kobietami ze tak drastycznie się zmieniają.

Gość gość
Rozenek jest straszna. Widzialam ja z bliska, ma taka napompowana twarz, jakby miala obrzek. Do tego te dziwnie osadzone oczy... Ktos tej kobiecie spierdzielil cos kiedys... Glos, jakby cale zycie peta w gebie miala.

Gość gość
Gójdź powiedział ze ona powinna zmienić chirurga plastyka. A do do Radzia to nikt nie wie jakiego on tego "kootasa" ma. Nie pojmuję jak może kobieta po studiach, z szerszymi horyzontami, po szkole baletowej związać się z takim radziem który zdania często poprawnie sklecic nie potrafi. Poza tym nie wydaje Wam się dziwne ze zmieniał baby jak rękawiczki, Dodę zdradzał a teraz nagle przykladny mąż i ojciec? Jak się źle czuje w związku to mógł jej nie zdradzać tylko zostawić. Na moje oko on po prostu ogarnął w bardzo taki interesowny sposób ze jest juz po 40tce i ani juz z niego piłkarz ani celebryta wiec podczepil się do kolejnej baby sławnej i bogatej. Ona dramat: zmieniła się w sztuczną babę i wygląda starzej niż przed operacjami. Inaczej się wyslawia. Dla faceta cycochy pompowac?? Wary? Który facet dla kobiety będzie robił operacje plastyczne? I ten kompleks Dody... On też udany. Skoro mu się spodobała kobieta jakby nie w jego typie to powinien akceptować to ze w odróżnieniu od innych jest płaska i szczapa (była jak się poznali) a on przyklasnal jej na te operacje. Ciekawe czy to ona ma sama ten kompleks czy on jej jakieś sygnały wysyłał ze woli cycate blond grube wary. Ale żeby z zakrytej po szyję lejdi w długich sukniach przerodzić się w wulgarnego milfa???? Który facet jest tego wart???

Gość gość
Akurat uwierzymy ze widzialas rozenek z bliska..bajeczki zostawił dzieciom

Gość gość
14:48 Dlaczego nie? Mieszkam w Warszawie już 5 lat. Dużo spaceruję z mężem po Krakowskim Przedmieściu i ja tak samo jak ta pani, widzialam znane osoby. Ja widziałam już Kwaśnego, Kaczyńskiego, Tadlę (okropnie antypatyczna baba), Machalicę, Lodzię z Rancza, wokalistkę Closterkeller i kilka innych których nie paiętam. Np. Mroczka w kosciele na Ochocie, a w kosciele na Zoliborzu widzialam Macierewicza.

Gość gość
Dokladnie ten transfer jak ktoras z Was pisze: z lady w dlugiej sukni stala sie wulgarną dziunią Mother I'd like to f**ck (MILF)

Gość gość
Druga żona Radzia, też zmieniała styl w zależności z jakim facetem była :P

Gość gość
Znałam jedną taką dziewczynę na studiach - jak spotykała się ze sportowcem, kupowała pisma sportowe (których nawet nie czytała:) i udawała, że ćwiczy, jak się spotykała z wojskowym - nagle była patriotką i lubiła seks analny, jak z facetem który lubił czytać książki, to mu ściemniała, że każdy wieczór spędza przy książce z "lampusią wina" (a piła z nami wódkę :)). No mówię Wam - k o m e d i a. Eh ... do dzisiaj nie ma nikogo.

Gość gość
Ale macie problem.Jesli jej to radosc sprawia, a nikomu krzywdy nie robi...