Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdzisiajwtorek

Jak poznac ze to nadal milosc a nie przywiazanie

Polecane posty

Gość gośćdzisiajwtorek

Witam, jestesmy razem ponad 6 lat. na poczatku wielka milosc, chec przebywania i gadania ze sb non stop. Wiadomo, prawda? A potem codziennosc, coraz wiecej codziennosci... tez wiadomo. A teraz jestesmy w takim momencie, ze czuje ze cos musze z tym zrobic, bo boje sie, ze sie wzajemnie zniszczymy. Jakie metody zeby ratowac to co zostalo miedzy nami? Jak przywrocic "namietnosc"? Jak dbac o zwiazek zeby milosc pomiedzy kochankami nie zmienila sie w milosc braterska? Bo tak wlasnie troche czuje. Wiem, ze nadal kocham, ale nie wiem czy nadal miloscia partnerska czy bardziej jako najblizsza mi osobe, jak rodzine. Jakies rady?

Gość gość
Wziąć urlop i spędzić go we dwoje w domku nad jeziorem lub w innym fajnym miejscu. Zrobić razem coś głupiego, porozmawiać o początkach związku tak dla przypomnienia i zapomnieć na ten czas o wszystkich niesnaskach. Jest jeszcze inny wariant ale bardziej drastyczny. Zrobić separacje i przez miesiąc lub dwa i przez ten czas zero kontaktu, jak zatęsknicie to pierwsze spotkanie będzie waszym początkiem naprawy związku.