Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Namysłów istnieje a tylko ty twierdzisz że Namysłów nie istnieje

Polecane posty

Namysłów istnieje dałem ci linki i nie pisz że link nie wchodzi bo jakoś mi link wchodzi i parę osób dziś zapytałem o to by dali mi na chwilę telefon i z ich telefonów wszedłem w te linki o Namysłowie i każdemu wchodzą te linki to albo kłamiesz że linki ci nie wchodzą albo masz lipny chu /jo/wy zje/ba/ny telefon ps skoro Namysłów nie istnieje to czemu urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów?

Namysłów istnieje ps tylko tobie ten link nie wchodzi bo masz zje/ba /ny telefon wszystkim moim kolegom i mi wchodzą te linki

, www.namyslow.eu Dowód że Namysłów istnieje

Tu się urodziłem www.zoznamyslow.pl

Gość gość
innym świrom u czbuków wchodzą? no to mnie akurat nie dziwi... w normalnym świecie, za murami wariatkowa, nikt o takiej osadzie nie słyszał

09:05 akurat ty jesteś świrem bo nie widzisz że robisz z siebie większego idiotę niż jesteś bo doskonale wiesz że jest takie miasto jak Namysłów i doskonale wiesz że nie zmyślam ty robisz wszystko by mnie uznać za świra a prawda jest taka że Namysłów istnieje i ci udowodniłem to a ty dalej zaprzeczasz idiota będzie mimo dowodów zaprzeczał a ty mimo dowodów że jest Namysłów idziesz w zaparte i zaprzeczasz że jest Namysłów

Jakie dowody mam ci jeszcze przedstawić że Namysłów istnieje? Dobrze wiesz że Namysłów istnieje ps nawet skoro ci link nie wchodzi to i tak link jest bo gdyby Namysłów nie istniał to linku by nie było sam robisz z siebie większego idiotę niż jesteś

, www.namyslow.eu, www.zoznamyslow.pl, www.namyslow.pl, www.nam.home.pl

I co mimo dowodów dalej twierdzisz że nie ma takiego miasta jak Namysłów? To udowadnia że to ty jesteś świrem nie ja bo jest takie miasto jak Namysłów 🖐️

, www.namyslow.eu