Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przed randką

Polecane posty

Gość gość

Problem może wydawać się śmieszny. Umówiłam się na spotkanie z facetem poznanym przez internet, jutro mamy się spotkać. A mnie ogarnia coraz większy stres. Boję się że mu się nie spodobam, ogólnie że może być słabo. On się już z marszu nastawił na związek. A dla mnie to jakieś dziwne, mimo wszystko pomyślałam że nic nie szkodzi się poznać. Tylko przez ten stres, strach czuję że to wszystko mogę odwołać. Jak sobie poradzić z tym stresem?

Gość gość
stracha to powinnas miec przed obcym facetem: uwazaj

Gość gość
Przed wyjściem wypij 0,5 l spirytusu na odwagę!

Gość gość
I chyba trochę źle sformułowałam post. Mam jakieś złe przeczucia, nie do końca określone. Facet wydaje się inteligentny i ogólnie ok, sam zaproponował spotkanie w miejscu publicznym. Wiem że zdjęcie na 100 procent jest jego, znam jego dane osobowe, on o tym nie wie. Mimo wszystko mam dziwne wrażenie, że przecież może mi zrobić krzywdę, może mnie śledzić, a później coś też może się stać. Nie wiem skąd te myśli. Do tego on jest nastawiony na związek, nie wydaje się zdesperowany ale dla mnie to jest jakieś dziwne

Gość gość
powinnaś zachować ostrożność przed spotykaniem z obcym facetem, ktory nie wiadomo jakie ma wobec Ciebie zamiary. Pisać można jedno, a myśleć drugie.

Gość gość
Jemu chodzi tylko.by sie dobrac do ciebie

Gość gość
Chcę zachować ostrożność, ale zastanawiam się już czy nie odwołać spotkania. Coś mnie niepokoi, może to przez stres, zastanawiam się co zrobić. Bo chciałbym go poznać, ale nie wiem czy ryzykować. Panicznie boję się że może to jakoś psychopata. No bo mogę zachować ostrożność, ale równie dobrze może mnie przecież śledzić. Już nie wiem czy jestem zwykłą panikara ale teraz słyszy się tyle różnych historii.

Gość gość
Moze to jakis kryminal nie wiesz co moze sie stac

Gość gość
zgw/awłci cie analnie bo tak robią faceci z internetu, odwołaj spotkanie, on jest lucyferem666

Gość gość
na pewno cie potnie na kawałki i zje z keczupem, bo faceci z netu to psychole, a potem z martwym ciałem seks, opowiadała mi koleżanka że takie coś miała, że ją poćwiartkował i przeroohał w każdy otwór

Gość gość
15.39 Nie, na pewno nie. Na tyle ile mogłam udało mi się sprawdzić informacje na jego temat i z pozoru wszystko ok

Gość gość
No może dla niektórych to śmieszne, ale boję się mimo wszystko trochę. W sumie raz się żyje. A wy co zrobilibyście na moim miejscu? Środki ostrożności, spotkanie w miejscu publicznym, gaz pieprzowy na wszelki wypadek? Bije się z myślami. Czy może przełożyć spotkanie pod jakimś pretekstem?

Gość gość
Ile z nim już korespondujesz? Rozmawiacie luźno o wszystkim czy raczej tak sztywno? Czujesz niepokój dlatego, że się stresujesz. Możesz zawsze się z nim spotkać a potem zamówić taksówkę porostów pod dom. Ile masz w ogóle lat?

Gość gość
Uważaj dziewczyno. Mój były teraz szuka dziewczyn na portalach randkowych, a jest totalnym psychopatą. No i też zawsze szybko dążył do związku :-) Jak dla mnie normalny człowiek nigdy nie wie jak znajomość się rozwinie i nie powinien z góry niczego zakładać.

Gość gość
to nie znaczy nic dobrego, intuicja :(

Gość gość
Korespondujemy tak ok rok już. Ale z różną częstotliwością. Był czas że w ogóle nie pisaliśmy, później właśnie tak sztywno, teraz w sumie od pewnego czasu dosyć intensywnie piszemy. Raz rozmawialiśmy przez telefon, ale mam wrażenie że kompletnie się nie kleiła rozmowa, ja więcej mówiłam, on taki bardziej milczący. Ciężko mi się z nim rozmawiało. I cały czas mam to w głowie. Boję się że tak samo będzie jak już się spotkamy. I strach że rzeczywiście może mi coś się stać. Tyle się słyszy teraz. Do tego on ma takie wymagania co do wyglądu kobiety np że zapowiedziałam mu że to jedynie spotkanie na poziomie koleżeńskim i żeby nie robił sobie nadziei. Ogólnie facet inteligentny, wydaje się oczytany, mamy wspólną pasję i fajnie byłoby się poznać, ale mam jakiś mętlik. 24 Gość 18.46 Mam takie samo zdanie jak Ty. Wydaje mi się to jakieś dziwne, może zdesperowany, zastanawia mnie to trochę. No właśnie być może to intuicja.

Gość gość
Sprawdz go z fejka

Gość gość
Byc moze Twoja podswiadomosc, ktora jest nieskonczenie inteligentna wyczuwa cos niepokojacego zwiazanego z tym mezczyzna i daje Ci znaki :-) albo po prostu czujesz zupelnie normalny lek przed obca osoba ;-) aczkolwiek jesli jest nastawiony na zwiazek, to w 50% jest cos z nim nie tak. W 50, bo w drugiej polowie moze byc mozliwosc, ze po takim czasie sie w Tobie zakochal ;)

Gość gość
Dlaczego miałabym go tak sprawdzać? Dane się zgadzają, wiem że na zdjęciu to na pewno on, znam miejsce pracy, adres itp. Gość 20.26 mam nadzieję że to to drugie, już powoli zastanawiam się czy nie popadam w manie prześladowcza. Zakochanie odpada, no bo jak można zakochać się nie widząc kogoś nawet na oczy?

Gość gość
Strach nie bierze sie z niczego

Gość gość
Tylko co powinnam zrobić, jutro spotkanie a ja zastanawiam się cały czas.

Gość gość
Fejk i zapros go na seks z cycata blondyna :D

Gość gość
Ale po co? :) Choćby nawet się umówił to ma do tego prawo bo nie jesteśmy razem, nawet nie znamy się.

Gość gość
Idź w miejscu publicznym nic ci sie nie stanie. Moze okaze sie fajnym mezczyzna. powodzenia