Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to gold diggerki

Polecane posty

Gość gość

Prawda czy fałsz

Gość gość
A co to znaczy? ...Kiedyś byłam w Złotoryi, ale tam samo złoto głupców w strumieniach ;p

Gość gość
Gold diggerka to materialistka, typ kobiety, ktora faceta traktuje jak krowe dojna, maszyne do zarabiania pieniedzy. A siebie sama jako ksiezniczke do utrzymania.

Gość Nieodpowiedzialny
Niestety większość jest takich:/ bez urazy. Cieszę się ze jestem przeciętniakiem finansowym i takie mnie unikają. Takie zachowanie kojarzy mi sie z prostytucją. Czekam na hejty

Gość gość
Ah, rozumiem... Dzięki za wyjaśnienie :) Ale to nie ja, nie wpisuję się w te ramy, na szczęście ;p Jak z innymi jest, nie wiem, mam ze dwie znajome będące na utrzymaniu faceta, choć aż tak j/w skrajnej formy to chyba nie przybiera... hmmm

Gość Nieodpowiedzialny
Ciekawi mnie temat:) odpowiadajcie proszę Nie jestem zdania ze kobieta musi pracować i sie dokładać. Mysle ze facet jest od utrzymania domu a fajnie jak dziewczyna pracuje i sie realizuje

Gość gość
Mam kolege Araba z pracy i rozmawialismy o babach. Pytalem go jak to jest u niego w kraju. On narzeka, ze babki z jego kraju to wlasnie typowe gold diggerki. Utrzymanki, ksiezniczki. Dlatego Arabowie wola isc na latwizne i zaczepiac Europejki bo nie musza sie wydatkowac.