Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo trzem pierwszym osobom, zapraszam :)

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam, należy podać imie, datę urodzenia i konkretne pytanie

Gość gość
Tereska 26.01.81 Kiedy zostane wdowa

Gość gość
Gosc powyzej szok pytanie

Gość gość
Jadwiga20maj75 kwestia pracy i finansów jskie zmiany

Gość gość
Devil 666 kiedy wpadna do mnie nowe duszyczki

Gość gość
Bunia 12.01.94 kiedy znajdę miłość

Gość gość
co mąż ukrywa przede mną,dostaję różne niejasności w papierach.24.05 79

Gość gość
Bunia znaczy Monika miłość sama Cię.znajdzie bedziesz miala 3 dzieci i uroczego męża bruneta Starszego o 3 lata

Gość gość
Jadwigo widać, że sytuacja finansowa i zawodowa wywołuje u Ciebie wiele emocji, możesz być momentami przewrazliwiona. Zrealizujesz się w pracy związanej z pomaganiem i opieka nad ludźmi, ponieważ jesteś bardzo ciepła i emptyczna osoba. W obecnej sytuacji odczuwasz brak satysfakcji. Możliwe, że zmiany przyjdą za sprawą otrzymania informacji, propozycji od mężczyzny. Teraz widoczna jest praca dorywcza, na niepełny etat, dziwne godziny pracy i z pieniędzmi różnie. W ciągu najbliższych trzech miesięcy widać poszukiwanie pracy i problemy z tym związane. Może warto byłoby się przekwalifikowac? Poszukać nowego kierunku?

Gość gość
To ja Tereska czekam na odpowiedz szoku pytania obiecalas ze pierwsze 3 osoby a ja bylam 1 osoba czekam prosze.

Gość gość
Bunia 12.01.94 kiedy znajdę miłość Na ta chwile nie widać nikogo na stałe w najbliższym czasie, jedynie przelotne znajomości bez zobowiązań, seks, na które powinnaś uważać. Możesz trafić na toksycznego mężczyznę i będą z tego powodu kłopotu. W uczuciach aktualnie brak szczęścia, w przeszłości trochę u Ciebie za bardzo skupienia na materialnych sprawach

Gość gość
Maria, 240690 Co u mnie w miłości w najbliższym czasie?

Gość gość
Jadwiga zupełnie nie trafiłaś ale dzięki

Gość gość
co mąż ukrywa przede mną,dostaję różne niejasności w papierach.24.05 79 X Potrzebna jest data urodzenia męża i imie

Gość gość
Rafał 22 10 1975 błagam już nie wyrabiam

Gość gość
to jest imię i data męża

Gość gość
Maria, 240690 Co u mnie w miłości w najbliższym czasie? X Proszę zadawać konkretne pytanie, u Ciebie widać jakieś uczucie w ukryciu, nawet jeśli będziesz się z kimś spotykac to jest uczucie do kogoś innego niespełnione. Sytuacja uczuciowa się u Ciebie informuje w okresie od 6-9miesiecy będzie wtedy wybór pomiędzy dwoma osobami, możliwa przeprowadzka. W przyszłości dalszej w ciągu dwóch lat szczęście i spelnienie

Gość gość
Unormuje*

Gość gość
imię męża Rafał 221075 czy ukrywa dziecko na boku(w dokumentach widnieje słowo,,alimenty płacone'') i co kombinuje w związku z naszym wspólnym domem.ja 240579 kim jest ta kobieta?

Gość gość
Rafał 22 10 1975 błagam już nie wyrabiam Rafał jest z pewnością wobec Ciebie nieszczery na co wskazuje karta diabła, ukrywac może sporo. Pokazuje się jego przewrazliwienie i chwiejnosc emocjonalna. Czy nie ma on problemów z uzależnieniem? Możliwe są tutaj jakieś zarówno niezbyt jasne sytuacje zawodowe (typu działania na czarno, w ukryciu w celu zdobycia większych pieniedzy) a nawet romans na co wskazuje karta diabła i rycerza pucharów jako osoba dosyć chwiejna i otwarta uczuciowo.. Nastawiona mocno na fizyczne doznania.

Gość gość
Tak ma on dziecko i romans na boku ale to jest tylko coś jakby fizycznego, jeśli mnie rozumiesz...

Gość gość
Absolutnie i doskonale wszystko się zgadza ,czy to są narkotyki?czy znam osobę z którą Rafał mnie zdradza?Co z naszym małżeństwem?Ile lat ma to dziecko?Przepraszam za ogrom pytań to dla mnie bardzo ważne Dziękuję.

Gość gość
Bunia. A czy widać wyprowadzkę lub zmianę pracy?

Gość gość
Odpowiem na te pytania w ciągu najblizszej godziny. Pozdrawiam

Gość gość
Bunia. A czy widać wyprowadzkę lub zmianę pracy? Przeprowadzka do własnego domu będzie jak najbardziej, ale nie wcześniej, niż za pół roku Rycerz bulaw - podroz 10 monet - własny dom, budowanie, remont, stabilna sytuacja 6 monet odwrócone - 6 miesięcy

Gość gość
Bunia - pracę bardzo szybko zmienisz, jestes już w fazie zmian do 3 mięsiecy będzie stała posada i dobrą sytuacja finansowa u Ciebie, poczujesz się dużo lepiej i pewniej siebie niż obecnie.

Gość gość
Co z naszym małżeństwem? Decyzja należy do Ciebie, macie sobie z pewnością sporo do wyjaśnienia. W przeszłości widać próby naprawy i walki o związek, ale też i samotność. Rada od kart powinnaś skupić się na sobie przede wszystkim nie pomagać mu w problemach, znaleźć oparcie w bliskich osobach. Przyszłość wskazuje na nieporozumienia i jeśli będzie czasowe rozstanie może dojść do powrotu pomimo oddalenia.

Gość gość
Mozliwe, ze ja znasz, to jest ktoś z jego przeszłości, łączyły ich początkowo koleżeńskie relacje możliwe, że z pracy, możliwe, że to ktoś związany z jego otoczeniem. Wiek dziecka głupiec+ksiezyc+7pucharow, myślę, że małe dziecko ewentualnie wiek szkolny. Maks do 7 lat.

Gość gość
Katarzyna141165 krzysztof171264 wie ufam mężowi,czy on mnie zdradza?

Gość gość
Wygram na loterii?