Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo trzem pierwszym osobom, zapraszam :)

Polecane posty

Gość gość
Katarzyna141165 krzysztof171264 wie ufam mężowi,czy on mnie zdradza? Katarzyna myślę, że masz podstawy by mu nie ufać, bo on często kłamie i ukrywa pewne rzeczy i naruszył Twoje zaufanie już wielokrotnie. Zwłaszcza w ostatnim czasie (7 dni, 7 tygodni wcześniej). On nie ma odwagi konfrontować się z tym co czuje, więc woli się oddalić, zachowuje się niedojrzale. on moze nagle znikac bez słowa wyjaśnienia. Tak romans jest możliwy, jest nieuczciwy.

Gość gość
gość dziś Wygram na loterii? Zagraj w tym tyg :D są przy Tobie duże pieniadze:D

Gość gość
dziękuję,na bliskich nie mogę liczyć,myślę że chodzi o jego kuzynkę lub moją koleżankę ,dziecko malutkie max 1,5 roku.tak?

Gość gość
...a czy 6 maj będzie dla mnie pomyślny?240579

Gość gość
dziękuję,na bliskich nie mogę liczyć,myślę że chodzi o jego kuzynkę lub moją koleżankę ,dziecko malutkie max 1,5 roku.tak? Tak jest to dziecko małe. Nie więcej, niż kilka lat.

Gość gość
Czy 6 maj będzie ponyslny Cesarz p.o. - Myślę, że tak, pomimo problemów wyjdziesz z sytuacji obronną ręką. Powinnaś zachować szczególną ostroznosc, gdyż twoje myśli i plany, a także oczekiwania i obawy mogą natychmiast przynosić skutki w świecie zewnętrznym. Bądź też czujna i przezorna jak Cesarz na tej karcie: wypatruj zagrożeń, tak żebyś mógł przeciwdziałać złu, zanim jeszcze urośnie w siłę. Wzmocnisz swoją pozycję, pomimo, że to o co pytasz będzie się wiązało z drobnym przemieszczeniem, podróżą, wyjazdem.

Gość gość
Bunia. Czy rodzice mnie okłamywali? Mam innego, biologicznego ojca?

Gość gość
dziękuję;-)mam wtedy zawody

Gość gość
dziękuję nie wygram prawda?

Gość gość
Joanna 13.05.90, Michał 09.04.88 - czy jest nam pisany związek? Wrócimy do siebie?

Gość gość
Joanna 13.05.90, Michał 09.04.88 - czy jest nam pisany związek? Wrócimy do siebie? Myślę, że jest duża szansa powrotu, ale trzeba się wykazać siła i determinacja, podjąć działanie. Widać tu też jakaś podróz, wyjazd.