Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sprawia wg was ze jestescie zdrowe??czy jedzenie ma wplyw na to wg was??

Polecane posty

Gość gość
Jaki certyfikat na miesie gwarantuje, ze nie jest ono nafaszerowane woda z chemia - gdzie kupic takie mieso?

Gość gość
wieprzowina PQS - ja kupuje w Olewniku (ale u mnie trzeba czasem zamówić, bo nie zawsze jest), przez internet frisco jest jeszcze certyfikat QAFP ogólnie dla mięsa http://www.qafp.pl/szukajsklep.html

Gość gość
gość wczoraj dokładnie tak jest. Osoby, które są nie do zdarcia zazwyczaj budzą się z rakiem. A dlaczego? Otóż mają silną wątrobę, oraz nerki, ale z czasem one przestają wyrabiać i organizm wali ten syf w inny narząd. Jak tego syfu jest od cholery w tym innym narządzie, to tworzy się nowotwór. Sama musiałam leczyć się jedzeniem. Najgorszy syf, to nie jest mięso. To zboża i soja. Weganie mogą się wściekać, ile wlezie, ale prawda jest taka, że mnie mięcho życie uratowało.

Gość gość
Wieprzowina PQS to nic szczegolnego, jest tylk minimalne lepsza niz zwykla, tzn. swinie nie dostaja maczki rybnej w paszy, ale tylko w ostatnim miesiacu zycia i troche mniej kukurydzy.

Gość AsiaLubcyk
Na zdrowie ma wpływ fieta i zdrowe ćwiczenia. Kiedyś taki trener układał mi diętę i ćwiczenia. Z czego co pamiętam miał na imię Igor Mieńkowski. Byłam zadowolona, w sumie to czas do tego powrócić, ma ktoś może na niego namiary?

Gość Aleksyyyxz
Wejdź teraz na:www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce:www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Dwa ostatnie wypisy, to oczywiscie relamy. Skoro trener musi sie reklamowac po forach to pewno nie ma klientow. Dobrzy sa oblegani.