Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerowe poczucie wlasnej wartosci i nerwica

Polecane posty

Gość gość

wie ktos moze, jak poprawic swoje poczucie wlasnej wartosci...? jestem nadwrazliwa na krytyke, pamietam tylko krytyczne komentarze albo wyzwiska, ktore potem tygodniami rozpamietuje i placze lezac godzinami w lozku, nie mogac sie podniesc. Moze mi ktos powiedziec obojetnie co niemilego, ja w to uwierze na 100% , czasem to jest prawda, czasem nie, bywa tez, ze ktos daje mi konstruktywna krytyke, ktora rowniez strasznie mnie boli i przerabiam ja sobie na "jestes zerem i nic nie osiagniesz". Jestem klebkiem nerwow, izoluje sie od ludzi byle by mnie ktos nie krytykowal i nie powodowal cierpienia. Chcialabym normalnie ale nie umiem.... mam w miare normalne zycie, ucze sie, dorabiam, wszystko mi to niezrecznie wychodzi i jestem podwojnie bardziej zestresowana niz powinnam, mam mysli samobojcze.

Gość gość
mam w otoczeniu sporo starszych osob, ktore nieraz mowia, jakie to dzisiejsze mlode pokolenie rozpieszczone, rozczeniowe, slabe itd., czuje sie jakbym byla jednym wielkim problemem ktory ktos powinien zlikwidowac bo czeka mnie wiele lat zbyt dlugiego zycia.

Gość gość
zreszta gowno wiem o zyciu kazdy jest ode mnie madrzejszy - moje regularne przyjemne mysli

Gość prawi 124
cycki pokaż

Gość gość
chlopaka tez nie mam i nie chce, mam zerowa ochote na seks czy pokazywanie cyckow

Gość gość
nieraz bardzo sie staram a mi nie wychodzi, lzy leca same z siebie mam jakies zaburzenia. Ostatnio unikam spotkan z kolezankami bo boje sie ze bez powodu zaczne plakac w ich towarzystwie. Zastanawiam sie nieraz po co ja jem po co zyje po co wychodze z domu. Lecze sie. To wraca i nie moze mi przejsc.

Gość gość
wiem że to może głupio zabrzmieć ale brakuje ci witamin polecam tran szklankę mleka kiwi i jajeczko oraz jakąś multiwitaminę w tabletkach samopoczucie ci się poprawi :)

Gość gość
powinnaś przede wszystkim żyć dla siebie