Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zydzi panosza sie w Jerozolimie! Znowu chodzi o kase

Polecane posty

Gość gość

Obrzydliwe. Nigdy tam nie pojade tfu tfu. Przykre, ze Jezus rodzil sie w takim piekle, a potem umarl przez chciwość zydow :( z

Gość gość
Jezus jest żydem

Gość gość
no tak to przykre ale to sie już wiecej nie powtórzy. gwarantuje ci to jako wyżej podpisany.

Gość gość
jerozolima to nie jest stolica izraela.

Gość gość
Jezus urodził sie w Betlejem :) #FreePalestina

Gość gość
Stolicą izraela jest Tel Aviv :) #JewishLie #PolishHolocaust #FreePalestina

Gość gość
nawet ich stolica sie nazywa jak plik z filmem propagandowym w katalogu trash

Gość gość
Rescator jak trollujesz to chociaz zachowaj jakies pozory.

Gość gość
A jak się panoszą w naszym (chyba już nie naszym) Oświęcimiu. Polakom nawet na teren obozu nie wolno wnosić polskich flag, składać wieńców z polskimi barwami itd. Poczytajcie o tym.

Gość gość
ten rotshyld to musiał byc zabawny dziaddzia

Gość gość
skoro zajęli Jerozolimę i jest ona częścią ich kraju to logiczne raczej że się tam "panoszą" Podobnie jak Polacy na Dolnym Śląsku, Pomorzu Zachodnim czy Mazurach. I zapewne wielu z niemieckiego Związku Wypędzonych nie jest tym zachwyconych. Ale czy wam się to podoba czy nie świat od zawsze tak właśnie działał

Gość gość
nie mów mi jak działał i działa swiat szczególnie ze nie działa. jak nie dział to czas na naprawe przy czym nie skorzystam z serwisu chyba ze do herbaty jak se kiedys kupie jak mnie bedzie kiedys na niego stać

Gość gość
co jak co ale serwis do herbaty jestem w stanie zakceptować jako towar luksusowy. troche luksusu wmoim pragmatycznym świecie nie zawadzi

Gość gość
a jedno czego nie lubie to brak równowagi. jakies szpetne dysproporcje nierównej walki i zarozumialstwa chyba ze to akurat ja jestem zarozumiały:classic_cool: ale ja moge bo ja mam zawór bezpieczeństwa na wode sodową w głowie

Gość gość
a np już taka banda hasydów nie ma. spokojniemoznaby sie im wwiercic w pecyne i czerpac pokłady wody sodowej w ilości kilku miliardów metrów sześciennych zz jednej piertolonej czapki

Gość gość
wtej sytuacji chyba jest oczywiste ze trzeba te zasoby zagospodarować. tyle wody mineralnej moze zrobic z sahary ogrody semiramidy wystarczy podziurawic łby paru hasydom

Gość gość
Zydzi zostali wywiezieni do Palestyny bo tak uwczesny rzad UK postanowił. Mieli mieszkać razem z Palestyńczykami w harmoni, zgodnie z wytycznymi UK jednak Zydzi zaczeli się zbroić i wybijać Palestyńczyków, UK straciło jakąkolwiek kontrolę i tak do tej pory jak większość krajów tylko się przygląda holocaustowi na Palestyńczykach, a Zydzi wciąż się zbroją. To niebywałe jak Zydzi szybko po holocauście na nich zaczeli holokaust na Palestyńczykach, z ofiary stali się oprawcami.

Gość gość
aja mam słabosc do lukrowanej scenografii. kwiatki zielone palmy dzieci pluszczące sie w wodzie soczyste owoce za darmo.

20:09 - Ale Jezus był Żydem palestyńskim i kontynuacją tamtych Żydów są Palestyńczycy, a nie jakimś aszkenazyjskim przebierańcem... ani talmudystą. Talmudyści to kontynuacja faryzeuszy stojących w opozycji do Jezusa...

Gość gość
tam ptaszki bociany troche szkoda wyniosłych orłów i sępów dlatego zostawi sie kawałek sahary dla zachłannych zydów zeby mogli kraśc hienom zdobycz

Gość gość
#palestinianholocaust Jak zwykle nie lubię arabow, tak przy zydach wydaja mi sie aniolami. Na pewno nie sa tak pazerni, maja chore ideologie esktremisci, ale ci normalni sa tacy jak my natomiast dla zyda najważniejsze sa pieniądze :/

Gość gość
no to maja pecha bo dla mnie najwazniejsza jest miłość a ostatnio odkrywam że sie zakochałem w okradaniu bogatych

Gość gość
a kurde bez przechwałem mam talent. nie wiem czy od boga czy od szatana. tak czy inaczej jest mój i se z nim zrobie co bede chciał oczywiście wszystko z miłości

Gość gość
20:15- o czym ty piszesz! Jak to do Oswiecimia nie wolno flagi polski?? Gdzie to pisze???

Gość gość
sprawa jest w miare prosta. mamy klike złodzei która nie bardzo ma juz co krasc ja wiem co oni czują te grube świnie które zarządzają ich skradzionymi dobrami sie nie liczą to sa pionki. ja wam panowie proponuje skok na własną kasę. ewentualnie mozecie se dalej siedzieć na dooopie zgrywac wazniaków i strzelać do wróbli z werandy wasza brocha:)

Gość gość
mnie tam w sumie wszystko jedno czy bede mordował was czy tych l*******gów których wybraliście do prowadzenia waszych biznesów. sprzedarzą śrutu i hodowlą wróbli też sie moge zajac.

Gość gość
gość dziś x nie mozna wnosic flagi na drzewcu, ale żydów ten zakaz nie dotyczy ;)

Gość gość
ze względu na zawodowy szacunek i sentyment do pewnych streotypów kinowych wolałbym jednak żebyście nie wychodzili ze swoich ról. po co wam to potrzebne przeciez koorfa sie nudzicie jak rozepchnieta prostytuta w trakcie stosunku z zajczkiem wielkanocnym

Gość gość
22:04- o czym kolego piszesz! POWAZNIE??? No to sa chyba jakies jaja. Jakim prawem w moim kraju nie moje skladac holdu przy uzyciu wlasnej flagi?? Jakim cudem takie cos zostalo zaakceptowane i przez kogo??

Gość gość
niedługo aushwitz to będzie galeria handlowa i bedzie tam można jedynie wywieszac flagi marek do wypromowania. zaufaj mi.