Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zydzi panosza sie w Jerozolimie! Znowu chodzi o kase

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Obrzydliwe. Nigdy tam nie pojade tfu tfu. Przykre, ze Jezus rodzil sie w takim piekle, a potem umarl przez chciwo艣膰 zydow :( z

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jezus jest 偶ydem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak to przykre ale to sie ju偶 wiecej nie powt贸rzy. gwarantuje ci to jako wy偶ej podpisany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jerozolima to nie jest stolica izraela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezus urodzi艂 sie w Betlejem :) #FreePalestina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stolic膮 izraela jest Tel Aviv :) #JewishLie #PolishHolocaust #FreePalestina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet ich stolica sie nazywa jak plik z filmem propagandowym w katalogu trash

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator jak trollujesz to chociaz zachowaj jakies pozory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak si臋 panosz膮 w naszym (chyba ju偶 nie naszym) O艣wi臋cimiu. Polakom nawet na teren obozu nie wolno wnosi膰 polskich flag, sk艂ada膰 wie艅c贸w z polskimi barwami itd. Poczytajcie o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten rotshyld to musia艂 byc zabawny dziaddzia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro zaj臋li Jerozolim臋 i jest ona cz臋艣ci膮 ich kraju to logiczne raczej 偶e si臋 tam "panosz膮" Podobnie jak Polacy na Dolnym 艢l膮sku, Pomorzu Zachodnim czy Mazurach. I zapewne wielu z niemieckiego Zwi膮zku Wyp臋dzonych nie jest tym zachwyconych. Ale czy wam si臋 to podoba czy nie 艣wiat od zawsze tak w艂a艣nie dzia艂a艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie m贸w mi jak dzia艂a艂 i dzia艂a swiat szczeg贸lnie ze nie dzia艂a. jak nie dzia艂 to czas na naprawe przy czym nie skorzystam z serwisu chyba ze do herbaty jak se kiedys kupie jak mnie bedzie kiedys na niego sta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co jak co ale serwis do herbaty jestem w stanie zakceptowa膰 jako towar luksusowy. troche luksusu wmoim pragmatycznym 艣wiecie nie zawadzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jedno czego nie lubie to brak r贸wnowagi. jakies szpetne dysproporcje nier贸wnej walki i zarozumialstwa chyba ze to akurat ja jestem zarozumia艂y:classic_cool: ale ja moge bo ja mam zaw贸r bezpiecze艅stwa na wode sodow膮 w g艂owie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a np ju偶 taka banda hasyd贸w nie ma. spokojniemoznaby sie im wwiercic w pecyne i czerpac pok艂ady wody sodowej w ilo艣ci kilku miliard贸w metr贸w sze艣ciennych zz jednej piertolonej czapki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wtej sytuacji chyba jest oczywiste ze trzeba te zasoby zagospodarowa膰. tyle wody mineralnej moze zrobic z sahary ogrody semiramidy wystarczy podziurawic 艂by paru hasydom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zydzi zostali wywiezieni do Palestyny bo tak uwczesny rzad UK postanowi艂. Mieli mieszka膰 razem z Palesty艅czykami w harmoni, zgodnie z wytycznymi UK jednak Zydzi zaczeli si臋 zbroi膰 i wybija膰 Palesty艅czyk贸w, UK straci艂o jak膮kolwiek kontrol臋 i tak do tej pory jak wi臋kszo艣膰 kraj贸w tylko si臋 przygl膮da holocaustowi na Palesty艅czykach, a Zydzi wci膮偶 si臋 zbroj膮. To niebywa艂e jak Zydzi szybko po holocau艣cie na nich zaczeli holokaust na Palesty艅czykach, z ofiary stali si臋 oprawcami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aja mam s艂abosc do lukrowanej scenografii. kwiatki zielone palmy dzieci pluszcz膮ce sie w wodzie soczyste owoce za darmo.

Udost臋pnij ten post

20:09 - Ale Jezus by艂 呕ydem palesty艅skim i kontynuacj膮 tamtych 呕yd贸w s膮 Palesty艅czycy, a nie jakim艣 aszkenazyjskim przebiera艅cem... ani talmudyst膮. Talmudy艣ci to kontynuacja faryzeuszy stoj膮cych w opozycji do Jezusa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tam ptaszki bociany troche szkoda wynios艂ych or艂贸w i s臋p贸w dlatego zostawi sie kawa艂ek sahary dla zach艂annych zyd贸w zeby mogli kra艣c hienom zdobycz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
#palestinianholocaust Jak zwykle nie lubi臋 arabow, tak przy zydach wydaja mi sie aniolami. Na pewno nie sa tak pazerni, maja chore ideologie esktremisci, ale ci normalni sa tacy jak my natomiast dla zyda najwa偶niejsze sa pieni膮dze :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to maja pecha bo dla mnie najwazniejsza jest mi艂o艣膰 a ostatnio odkrywam 偶e sie zakocha艂em w okradaniu bogatych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a kurde bez przechwa艂em mam talent. nie wiem czy od boga czy od szatana. tak czy inaczej jest m贸j i se z nim zrobie co bede chcia艂 oczywi艣cie wszystko z mi艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:15- o czym ty piszesz! Jak to do Oswiecimia nie wolno flagi polski?? Gdzie to pisze???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sprawa jest w miare prosta. mamy klike z艂odzei kt贸ra nie bardzo ma juz co krasc ja wiem co oni czuj膮 te grube 艣winie kt贸re zarz膮dzaj膮 ich skradzionymi dobrami sie nie licz膮 to sa pionki. ja wam panowie proponuje skok na w艂asn膮 kas臋. ewentualnie mozecie se dalej siedzie膰 na dooopie zgrywac wazniak贸w i strzela膰 do wr贸bli z werandy wasza brocha:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie tam w sumie wszystko jedno czy bede mordowa艂 was czy tych l*******g贸w kt贸rych wybrali艣cie do prowadzenia waszych biznes贸w. sprzedarz膮 艣rutu i hodowl膮 wr贸bli te偶 sie moge zajac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 x nie mozna wnosic flagi na drzewcu, ale 偶yd贸w ten zakaz nie dotyczy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ze wzgl臋du na zawodowy szacunek i sentyment do pewnych streotyp贸w kinowych wola艂bym jednak 偶eby艣cie nie wychodzili ze swoich r贸l. po co wam to potrzebne przeciez koorfa sie nudzicie jak rozepchnieta prostytuta w trakcie stosunku z zajczkiem wielkanocnym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:04- o czym kolego piszesz! POWAZNIE??? No to sa chyba jakies jaja. Jakim prawem w moim kraju nie moje skladac holdu przy uzyciu wlasnej flagi?? Jakim cudem takie cos zostalo zaakceptowane i przez kogo??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nied艂ugo aushwitz to b臋dzie galeria handlowa i bedzie tam mo偶na jedynie wywieszac flagi marek do wypromowania. zaufaj mi.

Udost臋pnij ten post