Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam duży problem :))

Polecane posty

Gość gość

Umówiłam się z facetem przez portal. Ustaliliśmy że nie powiemy nic o swoim wyglądzie, ani nie pokażemy sobie żadnych zdjęć, tylko na spotkanie założymy jakiś charakterystyczny element garderoby. Niestety, zespół niespodziankę, bo poprosił mnie niby w żartach żebym nie zakładała za wysokich butów, bo jest dość niewysoki (174cm). Ja sama mam koło 186 cm, więc nawet bez obcasow będę wyższa. Jak myślicie jak się ubrać? Założyć szpilki, czy coś płaskiego? Dziewczyny pomóżcie

Gość gość
Ja bym z takim karlem się nigdy nie spotkała. Brawo za odwagę

Gość gość
Nie wiedziałam że ma tyle wzrostu jak się umawialiśmy. A teraz już nie ma odwrotu. Poza tym miło się z nim rozmawia i lubi czytać jak mu pisze o swoim hobby.

Gość gość
Mój wujek ma wyższą od siebie żonę. I wiesz co? Chuj ich to boli, że ona jest wyższa od niego. Mają dwójkę synów, pracują i jakoś żyją. Ludzie to tylko j****y wzrost a robicie z tego problem jakby to oznaczało śmierć na miejscu z racji że on jest k***a mniejszy. Jesus k*****a jap***********.

Gość gość
Ja bym się przy nim czuła jak babo chłop. Byłam z kurduplem 3 lata w związku i powiedziałam NIGDY WIĘCEJ

Gość gość
Jakby to miało jakieś znaczenie, nie żyjesz z centymetrami a z człowiekiem.

Gość gość
Mam w głowie tę perspektywę że jest sporo ode mnie niższy, ale z drugiej strony już się przyzwyczaiłam że jestem po prostu wysoka.