Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często robicie kupę?

Polecane posty

Gość gość

Ja 2-3 razy w tygodniu, mam wrażenie jakbym nie załatwiała się do końca, mam uczucie pełności w brzuchu, muszę się też na toalecie trochę wysilać zanim się załatwię. Czy inni też tak mają, czy to normalne?

Gość gość
Ja dziennie po kawie rano

Gość gość
Ja dwa razy dziennie

Gość gość
To tylko pozadrościć :(

Gość gość
Kiedy facet prosi;)

Gość gość
Tzn?

Gość gość
Codziennie tez po kawie ale musze temu poswiecic ok. 10 min aby bylo do konca

Gość gość
Mi kawa czasem też pomaga, lecz często tylko mnie brzuch rozboli, a kupy nie ma :( Ja jak robię te 2-3 razy w tygodniu, to siedzę z piętnaście, dwadzieścia minut, a i tak czuję, że nie wypróżniłam się do końca:(

Gość gość
Tak samo mam jak przedmówczyni,czyli jak moj facet mnie poprosi:)

Gość gość
To wam facet, mówi kiedy macie robić kupę? Ja robię kiedy mam potrzebę, przynajmniej próbuję zrobić...

Gość gość
Po herbacie zielonej tez pedzi.

Gość gość
Chodzi o to ze mojego faceta to kreci:)lubi gdy przy nim sie zalatwiam:) czasem sporadycznie gdy jestesmy po kilku glebszych lampkach winka to zalatwiam sie na niego:)

Gość gość
A no jest szalona i to jak:) nie kochana nie mam do w doopie aczkolwiek uwielbia mi w niej grzebac :)

Gość gość
I to mialam namysli. :D

Gość gość
trzeba srać 3x dziennie dla zdrowia

Gość gość
22:35 To dla mnie dziwne ale skoro kogoś to kreci, ja nie mogłabym się przy kimś załatwić, jak ktoś sie w domu koło łazienki kreci, to się krepuje. Ale skoro komuś sprawia to przyjemność, to wasza prywatna sprawa. A obserwuje, jak to robisz, w sensie pupę? nie czujesz, dyskomfortu jak grzebie Ci w pupie? "trzeba srać 3x dziennie dla zdrowia" Powiedz, jak tego dokonać? Ja bym się cieszyła, jakbym, mogła się załatwić chociaż co drugi dzień, bo jak się nie załatwiam dłużej niż trzy, to mam brzuch jak kamień i cały czas mnie rozsadza, budzę, się w nocy.

Gość gość
23-08 pij 2 litry wody dziennie. jedz duzo warzyw. rano kawa albo herbata zielona. ruch, wystarczy spacer kazdego dnia, po 10 km. pij ziola np rumianek i melise. ja biore magnez i tez pomaga w wyproznianiu.

Gość gość
Łatwo mówić, tylko jak to zrealizować, jak się pracuję, od 8 do 17, praca siedząca, dojazd do domu zajmuje, 1,5 godziny a jeszcze zakupy zrobić trzeba, to w domo jestem ok. 20 a obiad trzeba zrobić, to po obiedzie jest 21, jak tu iść na spacer? jak chce się tylko odpocząć i zaraz spać trzeba iść? I tak muszę do przystanków dochodzić, to mi się ze 3 km. dziennie zbiorą, ale nie mam mowy bym chodziła 10 km. bo nie mam kiedy, chyba, że w weekend, któregoś dnia. Z tą wodą, magnezem i ziółkami chętnie spróbuję, może coś się poprawi, z tymi sprawami. Dzięki za radę.

Gość gość
Mam jeszcze takie pytanie do przedmówczyń, Czy jak wam sie kupę chce i chłopaka nie ma to nie robicie?

Gość gość
A ja robie codziennie jak mi się zachce :)

Gość gość
baby też kupe robią ?

Gość gość
Robią i to jeszcze jaką :)

Gość gość
Ja to jak czasem nawalę, to muszę wodę dwa razy spuszczać, hihi :)

Gość gość
"pij 2 litry wody dziennie. jedz duzo warzyw. rano kawa albo herbata zielona. ruch, wystarczy spacer kazdego dnia, po 10 km. pij ziola np rumianek i melise. ja biore magnez i tez pomaga w wyproznianiu." Jeszcze raz dziękuję za radę, ze spacerami zbytnio się nie zmieniło, dzisiaj się trochę przeszłam bo cieplej, a co najważniejsze po tych ziółkach i diecie bardziej bogata w warzywa, sporo sie poprawiło tzn. co dziennie nie robiłam ale łatwiej mi sie wypróżnić i ilość jest większa, tzn. za miast kilku twardych jak kamień kulek, wystękanych z trudne, prze mniejszym wysiłku zrobię balasa, a czasem dwa. A dziś sam się zdziwiłam, zrobiłam kupę po obiedzie i druga kilka minut temu. Nie pamiętam kiedy ostatnio coś podobnego miało miejsce. :)

Gość gość
Ja to codziennie rano po śniadaniu idę, na grubszą sprawę, kilka minut i już kilogram lżejsza się czuję :)

Gość gość
Ja codziennie, czasem dwa razy. O różnych porach, zwykle, rano lub po obiedzie, czasem obudzę się w nocy i muszę lecieć, bo czuję, że klocek chce się wydostać :)

Gość gość
Co dzien o 5taej rano imam calu dzien sracz z glowy:-P

Gość gość
To ile musisz tego narobić, że cały dzień z głowy?