Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany w narzeczonej .

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam 29 lat,nie spotkałem w życiu kobiety która by mnie zainteresowała,jednak wszystko zmieniło się 20 dni temu,gdy do pracy przyszła nowa dziewczyna,jest już zaręczona i w czerwcu planuje ślub,po prostu mnie oczarowała ,mamy te same pasje lubimy ze sobą pracować,mam wrażenie ze ona też coś do mnie czuje,mamy nawet te same auta o tym samym kolorze ,z drugiej strony nie wiem czy się nie wygłupiam jeżeli to mi się wydaje, a ja będę próbował zniszczyć jej przyszłość ? co robić?

Gość gość
Ewentualnie szybki romans ci wróżę. Ona ślubu nie odwoła a ty zostaniesz że złamanym sercem. Tylko Ciebie nie będzie miał kto pocieszać.

Gość gość
Wyjdzie w praniu. Poczekaj.

Gość gość
Mój był w Twojej sytuacji i spróbował i zdobył mnie. Z tą różnicą, że ja nie planowałam jeszcze ślubu choć zaręczona byłam. Jestem wdzięczna, że "uratował" mnie przed największym błędem życiowym.

Gość gość
tak postępują curvishony które i tak w końcowym efekcie płaczą. I TAK BĘDZIE ZAPRAWDE POWIADAM CI ahahah

Gość gość sucha
Nie martw ;-) Co chwile cie będzie jakiś ratował i wylądujesz z trójką i każde z innym :-P

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic, jakie masz szanse, co ona myśli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Teppic   No1
Taki, podszyty moralnym saltem, życiowy błąd zaowocował w moim przypadku 10+ letnim związkiem i jakkolwiek żałuję sposobu, nie żałuję samego zdarzenia. To najlepsze, co mnie w życiu spotkało, więc, że tak powiem, chwytaj dzień, jeśli jesteś odważna.

Gość gość
20 dni? I już takie wywody? To zauroczenie, odpuść.

Gość gość
do autora jestes niczym demon rozwalający szczęście innych!