Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka nad nie swoim psem

Polecane posty

Gość gość

Część wszystkim, otóż od wczoraj opiekuje się psem mojej cioci (małe shih TZU). Cioci nie będzie 2 tygodnie licząc od wczoraj. Jest to suczka ma prawie 9 lat, często z nią przebywam więc myślałem że te dwa tygodnie szybko minął ale chyba się lekko pomyliłem. Wczoraj po przywiezieniu o 8:00 było ok, trochę piszczała ale nie za długo. Dziś ja i tata wyszliśmy z domu, ja do szkoły on do pracy. Kiedy zamykałem drzwi słyszałem głośne szczekanie, co mnie przeraziło bo sąsiedzi nie są zbyt przyjaźni. Ja wróciłem jako pierwszy ok.15, ona wpadła w taką radość że przez godzinę mnie podgrzała i próbowała się bawić. Teraz był wieczór, zaczęła bardzo skomleć, bardzo piszczy i widać że jest nie spokojna. Jutro znowu wyjdziemy na 7-8 godzin i zastanawiam się jak ona to zniesienia. Zdaję sobie sprawę że te dwa tygodnie zlecą bardzo szybko ale mimo wszystko to kawałek czasu. Macie może jakieś rady, byliście w podobnej sytuacji?

Gość Martynaxx
Posiadam psa rasy yorkshire terrier. Jest to rasa piesków, którym dosyć często kołtuni się sierść i przy których wymagana jest odpowiednia pielęgnacja, aby psu nic złego się nie stało. Właśnie dlatego, dobrym wyborem jest skorzystanie z usług dobrego fryzjera.http://1shot.pl/kiedy-wybrac-sie-z-psem-do-fryzjera/