Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dajcie dobry zart na wieczor

Polecane posty

Gość Drzemysław
jeżeli chcecie komuś dowalić zdrowo, na przykład osobie nie lubianej to można opowiedzieć , że: - pewne małżeństwo z Pragi Czeskiej spodziewało się potoka i żona została na porodówce pod obserwacją medyków a mąż pojechał do teściów ale cała rodzina się umówiła, że jeżeli będzie syn to otrzyma imię Havranek i będzie wybitnie uzdolniony , następnego dnia telefon ze szpitala, że jest, urodził się Havranek, więc cała rodzina, mąż, rodzice, teściowie pobiegli natychmiast do taksówek i azymut porodówka, przyjechali i wbiegli na teren porodówki , zaczepiają pielęgniarki i salowe z zapytaniem, gdzie jest Havranek ? weszli na salę, gdzie na drzwiach był napis 'GENIUSZE' i pytają, czy tu jest nasz Havranek ? na sali cisza, więc idą do następnych drzwi z napisem ' BARDZO ZDOLNI' , znowu pytają o Havranka ale brak odzewu, podobnie było na sali 'MNIEJ ZDOLNI' i 'SŁABO ZDOLNI' w tych salach też nie było Havranka i rodzina już trochę zmartwiona ale szukają dalej, zobaczyli sale opisaną jako 'DEBILE' i nic , potem sale z opisem 'DOUNY' i nic, nigdzie nie ma Havranka , gdzie jest Havranek ale nagle na końcu korytarza ojciec Havranka zobaczył napis na drzwiach 'HAVRANEK'

Gość Drzemysław
x potomka

Gość gość
haha :)

Gość gość
dajcie wiecej

Gość Drzemysław
do gabinetu pani doktor internistki przybył pacjent, dzień dobry pani doktor, nazywam się Jan Kowalski, dzień dobry panie Kowalski, w czym mogę panu pomóc ? pani doktor, mam taki mały interes i zdjął spodnie a na stół wywalił kindybała ! i o co chodzi panie Kowalski z tym członkiem, zapytała pani doktor medycyny ? nic, ale niech pani doktor popatrzy, jaka piękna sztuka a kobiety wcale nie są zainteresowane ! i co będzie pani doktor, może jakąś receptę dla kobiet trzeba wypisać ?

Gość gość
up dawajcie!

Gość gość
Dostałam mandat za obrażanie funkcjonariusza,po tym jak mu powiedziałam ze ma fajną pałe.Zle mi doradziliscie :/

Gość gość
hahahaa padlam po raz drugi

Gość gość
no to jeszcze jakis

Gość gość
Spotykaja sie dwai koledzy na gorze , patrzy a tu jego kolega , ktory grzeszył na Ziemi nadal grzeszy z panienkaki w piekle .Zdziwiony pyta go sie : to jaka ta kara dla Ciebie skoro na Ziemi i w piekle tak samo się z nimi zabawiasz ? Smutny kolega odpowiedział po chwili : ale one wszystkie nie mają w ogóle szparki.

Gość gość
nie ma wiecej?

Gość gość
nikt nic--

Gość gość
dajcie cos ciekawego

Gość gość
piszcie pliiisss

Gość gość
kurcze, poniedzialek, no pocieszcie jakim wicem

Gość gość
up

Gość gość
przychodzi polak do galerii w niedziele,a tam zamkniete..

- Rozmawiasz ze swoim mężem w czasie stosunku? - Jak zadzwoni... Jasio je u kolegi obiad. - Jasiu, czy wy też sie modlicie przed posiłkiem? - Nie. Nasza mama dobrze gotuje.

Gość gość
Cienkie, moze tylko ten z 8 cm nowki niezly, poszukajcie sobie na perelki.net, to najlepsza strona z mocnymi kawalami

Gość gość
Facet w barze: jakie jest haslo do wifi? Barman: najpierw kup drinka Facet:Ok, piwo poprosze Barman: 8 zlotych Facet:to.jakie to haslo do wifi? Barman:najpierw kup drinka.Wszystko malymi literami i bez spacji

Gość gość111111111111111112
Facet poszedl na dyskotekę,wszyscy sie swietnie bawia,ale patrzy pod ścianą siedzi dziewczyna.Podchodzi do niej i sie pyta:  - Tańczysz??  - Tańcze... śpiewam...gram na gitarze  - Co ty pleciesz??!!  - Plote...szyje..lepie garnki...  - Co ty pieprzysz?  - Pieprze, sole czasem słodze...  - Co ty p********z??  - P*****le,******** sram na klate...  - Kitujesz!  - Kituje, maluje, szpachle kłade...

Gość gość
Przychodzi babka do apteki i prosi o arszenik Na co to?-pyta aptekarz -chce otruc meza, bo mnie zdradza -wspolczuje, ale nie moge pani tego sprzedac Na to babka wyciaga zdjecie na ktorym jej maz przylapany w lozku z zona aptekarza.Aptekarz zerka i mowi:czemu pani nie powiedziala ze ma pani recepte?

Gość gość
Dziadek narzeka na drozyzne"kiedys matka dala 5 zl i cala siatke wedliny, kawy i slodyczy przynioslem, a teraz?te lustra, te kamery! Babcia chwali osiagniecia medycyny"Jak mialam 20 lat to lekarz ogolny kazal sie rozebrac, a teraz wystarczy ze jezyk pokaze

Gość gość
przychodzi polak do galerii w niedziele,a tam zamkniete.. xxxx hahaha ale sie obśmiałam :D

Gość gość
do doopy te wasze kawały, może jeden był śmieszny, reszta to żenada

Gość gość
to dawaj lepsze

Młody wikary miał wygłosić swoje pierwsze kazanie, chwilę pomyślał hmm skoro proboszcz przed kazaniem wypija lampkę wina to ja wypiję dwie-jestem młodszy. Wygłosił i pytasię proboszcza jak mu poszło. Proboszcz się zamyślił i mówi. Po 1- nie rzyga się z ambony, po 2- jezusa nie ukrzyżowali indianie tylko żydzi a po 3- po skończonym kazaniu nie zjeżdża się po poręczy.

Siedzi facet przy barze pije drinka nagle podchodzi do niego pijany gościu z grzybkiem na widelcu i kiwając się wybełgotał-zjedz pan tego grzybka.... facet go zignorował, pijak znowu wybełgotał kiwając się nooo zjedz pan tego grzybka facet ignorował go ile mógł a że gościu nie odpuszczał zjadł w końcu tego jego grzybka wtedy pijak ledwo trzymając się na nogach pyta- i co? facet odpowiada- no jak co? no no i co poszło?- zapytał pijak poszło a co miało nie pójść... Na to pijak- patrz pan kuźwa.... a mnie dwa razy cofało

Gość gość
Przeczytaj sobie temat . Mam w domu rybiki i pluskwy .