Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arus1307

Czy powinienem usunac pieprzyk?

Polecane posty

Gość Arus1307

Witam. Od 18 lat mam pieprzyka na twarzy ma 4,5 mm. Jest ciemny i ma troche nie rowne ksztalty z bliska ale z daleka wyglada jak pieprzyk. Bylem juz u 1 onkologa (defakto plastyka) i u 2 dermatologow i kazu powiedzial zeby lepiej wyciac do badania i owszem zrobilbym tak gdyby nie pewna kobieta. Moja mama ma znajoma doktorke ktora ma juz z 70 lat i zna sie na tym. Kiedys z nia rozmawialem i mowila zebym nigdy nie wycinal tego pieprzyka bo moge umrzec.. Teraz zaczyna mnie ten pieprzyk czasami strzypieć.. I teraz ogolne i zasadnicze pytanie: Czy jak usune pieprzyk to moge zachorowac/umrzec? I czy ktos spotkal sie z podobym przypadkiem lub slyszal czy ze po wycieciu pieprzyka ktos umarl? Pozdrawiam i licze na odpowiedzi

Gość gość
No serio? Specjalisci ci zalecili usunac, a ty sie pytasz baby o niewiadomych kwalifikacjach i przypadkowych ludzi na kafeterii? Gusla i czary w 21 wieku. I co jeszcze, umrzesz bo ktos urok na ciebie rzucil? Brak slow.

Gość Arus1307
Odpowiedz do tego goscia Po 1. Ta pani jest doswiadczona Po 2. Pytam z ciekawosci, bo sam juz nie wiem co robic. Po 3. Pytam bo duzo slyszalem ze mozna umrzec.

Gość gość
Szkoda ze od głupoty umrzeć nie można. Wtedy odsiew wsrod lekarzy byłby z******ty. To jest odpowiedź.

Gość Arus1307
Wez ty sie lecz idioto, grzecznie i kulturalnie zapytalem a ty z taka chamowa nie wychowany i wybrakowany towarze

Gość gość
Nie muszę.

Gość Arus1307
Chyba musisz. Smiejesz sie z powaznych rzeczy, tacy ludzie jak ty nie powinni sie rodzic. Karma wraca

Gość gość
Siegasz po gruby kaliber no no.