Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 27 letnim prawikiem i mam ochotę na seks np w lesie z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Z fajną kobietką. To dziwne, fajny, przystojny ze mnie facet, nawet z niezłym sprzętem i nic. Całowalibyśmy się, całowałbym ją ściskając za pupę przybliżając do siebie. Czułbym jej bliskość, jej ciepło. Całowałbym jej szyję, masując ją delikatnie, jej skórę. Nasze języki ocierałyby się o siebie. Później całowałbym ją po całym ciele, całując, liżąc każdy zakamarek jej ciała. Wąchałbym jej ciało, wdychając przez nozdrza jej zapach, a potem bym się z nią kochał, pod drzewkiem, i pieprzył ją w różnych pozycjach, ohhh.

Gość gość
Daję Ci najwyżej 13,5 lat 🖐️

Gość gość
A tu gotowi, do startu, meta ;D Tylko za dużo o tym nie myśl bo od stresu może być gorzej ;p Słabo jeśli Twoja niedoszła wybawicielka skończy czując się upokorzona...

Gość gość
Wiesz jest taki przybytek jak burdele. Dziwki po to są, więc nie rozumiem problemu.

Gość gość
Cześć! Serdecznie zapraszam Was do logowania się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Tylko PRAWDZIWE konta! Tylko BOGACI mężczyźni. Tylko PIĘKNE kobiety. Miłość, sex, zabawa, randki... To wszystko tylko na www.randkazmilionerem.pl !!!

Gość gość
Słabo jeśli Twoja niedoszła wybawicielka skończy czując się upokorzona... xxxx Dlaczego miałaby się tak poczuć ? Gdyby była rozbudzona, to by się tak nie poczuła, wręcz przeciwnie. Czułaby się pożądaną. Ale co ja tam wiem ;) To musi iść w dwie strony, aby do tego nie doszło.

Gość gość
Idź z tymi wypocinami na erotyczny.

Gość gość
Coś tam wiesz ;p Po prostu nie o tym pisałem a o gorszej sytuacji, czyli taka ilość stresu, że wzwód jest nieosiągalny i to już może być przykre...

Gość gość
Oczywiście, że w takiej chwili, gdy więcej jest stresu niż pociągu, chęci, to może nawet nie stanąć, ale gdy jest więcej podniecenia, wychodzi to bardziej naturalnie, jest swobodnie w towarzystwie. Gdy jest pociąg, to w takiej sytuacji, stresu może być o wiele mniej, lub wcale. Nie ma co myśleć o tym nadmiernie, tworzyć scenariuszy, jak to wszystko będzie, bo od takiego myślenia poziom stresu sam wzrośnie.

Gość gość
Zwal sobie i po problemie :-)