Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plotkara_o0

Wybielanie, jak najlepiej?

Polecane posty

Chce sobie wybielic zęby o kilka tonów, ale tak profesjonalnie, wiem ze są różne zabiegi i metody, chciałabym wybrac najlepszy, taki który przyniesie zadowalajacy i długotrwały efekt. Wiem ze są jakieś naświetlania lampami, nakładki, żele jakies specjalne ale nic nie wiem o róznicach między nimi jesli idzie o efekty. Która metoda jest najlepsza? :-)

Gość luuusia
nie patrz tylko na to co przyniesie najlepsze efekty ale co jest bezpieczne dla zębów, a nie wszystko jest! słyszałam ze są takie żele co wybielają zęby a jednoczesnie niszcza dziąsła jak sie je przypadkiem pomaluje

Gość Agmadent
Całkowicie bezpieczną i nieinwazyjną metodą, polecaną w naszym Studiu Stomatologicznym Agmadent jest wybielanie nakładkowe. Polega na codziennym aplikowaniu preparatu wybielającego na powierzchnię zębów, preparat ten umieszcza się w szynie. Proces wybielania trwa około 7-14 dni i w tym czasie zaleca się zrezygnowanie ze spożywania produktów barwiących. W przeciwnym razie efekt wybielania będzie słabszy i mniej trwały.Jeżeli tylko Twoje zęby kwalifikują się do wybielania (nie mają ubytków, a dziąsła nie są objęte stanem zapalnym), zapraszamy do nas: http://agmadent.pl/.

Gość katarzyna11984
Na początek możesz spróbować płynów do płukania z https://www.listerine.pl/ Są również dobre, aby podtrzymać efekt zabiegów stomatologicznych w tej materii.

Gość Nokis22
Moim zdaniem strona www.estetic-dent-sklep.pl posiada bardzo dobre produkty stosowane do higieny jamy ustnej. Widzę że mają pasty dobrych i sprawdzonych firm. warto kupić