Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sadoś

EKSTREMALNE NIEBEZPIECZNE SKOKI Z DUŻEJ WYSOKOŚCI

Polecane posty

Gość Sadoś

Skaczecie a może chwielibyście zacząć skakać z dużych wysokości - ekstremalnie niebezpiecznych? Może macie jakieś już za sobą niebezpieczne skoki? Pochwalcie się!

Gość gość
no ja mam lęk wysokości ale marzy mi się aby skakać jak ten człowiek na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=zghQ6OdEHIA pełen szacun za odwagę bo ja to bym chyba zawału dostał jak miałbym taki skok wykonać

Gość gość
O cholera ale urwał ! a mnie zastanawia po co ludzie skaczą z dużych wysokości przecież ryzykują życiem :/

Gość Jacek placek2
Skaczą dla adrenaliny czyli żeby pokonać strach i lęk przed samym sobą. :) Idąc po pasach to też poniekąd jest ekstremalne bo samochód jadący może nas tak potrącić że śmierć na miejscu. :P Niebezpieczeństwo czyha wszędzie na każdym kroku.

Gość Sadoś
Masz rację ale jednak większe ryzyko jest w czasie skakania bez zabezpieczenia czy też na spadochronie jak na drodze a statystycznie najwięcej wypadków jest na drodze. Wiecie jedni siedzą w domu i szydełkują a inni uprawiają ekstremalny sport który daje im satysfakcje i jeszcze większe chęci do przełamywania ich własnych limitów ograniczanych przez ich mózg. Ja póki co obserwuję tych " szaleńców " bo w przyszłości też będę chciał uprawiać ekstremalne sporty a głównie właśnie skakanie z dużych wysokości na spadochronie i gumowej linie ale też bez zabezpieczenia.

Gość gość
Na youtube są filmy z niebezpiecznymi skokami z dużej wysokości do wody , czasem można się pośmiać z tych skoków a czasem niestety śmiertelne

Gość Gensior
A widziałeś niebezpieczny skok do wody ale bez wody? Niezły ubaw.

Gość Sadoś
To chyba na tym forum ciężko trafić na osoby które interesują się skokami z dużej wysokości...

Gość gość
to nie to forum :) poszukaj lepiej forum zajmujące się ekstremalnym sportem

Gość Arbooz
"no ja mam lęk wysokości ale marzy mi się aby skakać jak ten człowiek na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=zghQ6OdEHIA pełen szacun za odwagę bo ja to bym chyba zawału dostał jak miałbym taki skok wykonać " Nigdy nie skakałeś z drzewa? Ile to ja się za dziecka z drzewa naskakałem aż raz rękę złamałem. Często bywało niebezpiecznie ale co tam skakało się to z drzewa to z huśtawek.

Gość gość
no proszę skok z dużej wysokości i się połamał teraz ma nauczkę i na wózku jeździ , mógł do wody ten skok oddać to by się nie połamał

Gość gość
Takie skoki z dużej wysokości jak na tym filmie co jest wyżej to ja skakałem jak miałem roczek i to z zamkniętymi oczami. Nawet strachu nie czułem taki byłem dobry w skokach a do wody to skakałem na główkę do wanny!

Gość gość
no faktycznie tragiczny ten skok z dużej wysokosci , szkoda chłopa

Gość gość
Najbardziej ekstremalne skoki to uprawiają nasi polscy skoczkowie chyba sami przyznacie że skoki narciarskie są niebezpieczne

Gość gość
dobry jest kolo co skacze z budynku na główkę do wody xd

Gość gość
EKSTREMALNE SKOKI Z DUŻEJ WYSOKOŚCI wtf

Gość gość
hej gdzie w Polsce można oddawać tak ekstremalne skoki z dużych wysokości do wody ?

Gość gość
gość 2018.02.27 ale urwał! ale to było dobre!

Gość Tymonek
Takie skoki z wysokości powinny być zabronione bo to życie można stracić i się zabić a tylko można skakać do wody z dużej wysokości bo to bezpieczniejsze. Tymek

Gość gość
każdy skacze na własną odpowiedzialność i nie można tego zabraniać no chyba że w miejscach publicznych to tak