Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma sens? Czy powiniem się dalej z nią spotykać?

Polecane posty

Gość gość

Otóż spotkałem śliczną dziewczynę, była ubrana elekancko jakby pracowała w koropo albo w biznesie, na randce okazało się. że pracuje w !!!!!! hipermakecie na kasie. Byłem w szoku, cała moja ochota na nią spadła do zera. Czy powinienem dalej się z nią spotykać? Ja mam 30 lat ona 27. Co o tym sądzicie

Gość Teppic    No1
Ja sądzę, że nie podałeś jeszcze absolutnie żadnych powodów, by uciąć ten kontakt.

Gość gość
Ale ty się z nikim nie spotykasz poza swoją mamą, która cię utrzymuje.

Gość gość
Głupie prowo

Gość gość
proszę o poważne odpowiedzi i bez hejtu

Gość gość
Dajcie spokój. Nawet jakby autor zarabiał tysiące to z takim podejściem umysłem pustym łbem bym go kijem nie tknela. Mam nadzieje ze ta dziewczyna i każda inna kopna cie w d**e szybko amebo

Gość gość
Sory ale twoje pytanie nadaje się tylko do hejtu

Gość gość
jakim podejściem? ja nie zarabiam za dużo bo 6300 brutto, ale nie co miałbym powiedzieć kolegom, że mam dziewczynę z marketu? każdy ma jakąś przynajmniej pracownice umysłową, żona kumpla co pracuje obok jest prezesem banku :O Kobieta wyglądała na kogoś super i po prostu do niej podeszłem. Za co ten hejt? pytam czy to ma sens?

Gość gość
Trolle jadą schematem w swoich prowokacjach.

Gość gość
Widac jaka miara mierzysz ludzi....a to oznacza jedno...jestes zwyklym zerem....mam tylko nadzieje ze ta dziewczyna szybko przejzy na oczy D**EK

Gość gość
Ty tez mozesz kiedys pravowac w markecie baranie jeden

Gość gość
dołujecie mnie takimi odpowiedziami :( nie tego się spodziewałem

Gość gość
pissda

Gość gość
Koniecznie daj sobie z nia spokój. Dziewczyna zasługuje na kogoś lepszego niż ty.

Gość gość
jesli to na serio, to nie, nie ma sensu. Bedziecie miec mase roznic w zwiazku, znajdz kogos na podobnym poziome zarbkow. Ja zarabiam 4900, moja dziewczyna 4000 i nie chcialbym kobiety z 1500 czy 2000

Gość gość
prosze jacy materialisci

Gość gość
do autora: a gdzie w tym wszystkim można znaleźć uczucia?

Gość gość
jak to jest że 3 znajomych po 9 000 spotyka się z bezrobotnymi? a jeden z kosmetyczką z zawodu? dla niektórych umysłowa praca w biurze jest niewiadomo jakim prestiżem. bez względu na charakter tej pracy..

Gość gość
Tłumoku jeden ,piszesz "podeszłem" zamiast "podszedłem" i dziewczyna z marketu ci nie ospowiada? Takie głupie te prowokacje wymyślacie i nawet wysłowić się na poziomie nie potrafią .nędza

juz widze jak te wszytskie kafeterianki, ktore chetnie sie umawiaja ze smieciarzem, czy facetem z marketu.. taaa.. jasne

Gość gość
jestes wyrachowany lepiej odwal sie od tej dziewczyny bo mi jej szkoda a Ty kim jesteś bizmesmen z milionem na koncie?

Gość gość
nie bierz biedaczki, będziesz dojna krova

Gość gość
"podeszłem" Wybacz, ale pomimo wysokich zarobków jesteś ewidentnie niedouczony (o ile to nie prowo). Tu chyba nie o zarobki chodzi, jeśli uważasz, że jesteś dużo inteligentniejszy od niej i nie macie o czym rozmawiać, to oczywiście, że nie ma to sensu. Jeśli dziewczyna jest wykształcona (choć ty najwyraźniej słabo), a życie zmusiło ją do wykonywania takiego rodzaju pracy, to nie widzę żadnego problemu, kiedyś znajdzie lepszą.

Gość gość
Ty sam , autorze, w pisaniu nie wyglądasz na kogoś super.

Gość gość
No bo gdzie powiedziałem że jestem super? Nie rozumiem tych zarzótów i obelg. Sam jestem dość biedny, bo 6300 brutto to niestety mało, więc chciałbym kobiete najlepiej troche bogatszą albo na moim poziomie. Nie wyobrażam sobie razem życia jak miałbym jej jeszcze dokładać.

Gość gość
nie ma sensu

Gość gość
A czy dziewczyna jest inteligentna? Praca na kasie moze byc albo chwilowa koniecznoscia zyciowa albo szczytem ambicjii... jezeli szuka kogos do zalozenia rodziny, to powinien szukac kogos o podobnej inteligencji/ambicjach.. Sama kwota zarobkow nie ma takiego znaczenia...

Gość gość
Taka możliwość to proszę dać znać kiedy będziesz miała chwilę czasu to jest to możliwe dzięki za info