Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mozna stwierdzic ze wlosy sa zniszczone

Polecane posty

Gość gość

W ostatnich 3msc 3razy nakladalam farbe lub rozjasniacz w domu. Przestalam kombinowac i poszlam do fryzjera zrobic ombre. Fryzjerka nalozyla mi rozjasniacz (znowu) i zrobila taki jakby naturalny odrost. Fajnie jednak boje sie ze sa zniszczone. Nalozyla pewnie mase sls i cuda wianki by byly piekne Umylam je juz dwukrotnie od tamtej wizyty. Wydaja sie ok chociaz konce sie pusza ale w sumie sie nie dziwie. Boje sie ze po kilku myciach jak juz zmyje sie calkiem odzywka beda zniszczone. Mam urax Kilka lat temu bylam u fryzjerki ktora zagotowala mi wlosy. Byly jak guma nie dalo sie ich rozczesac ani wysuszyc...boje sie ze w tym przypadku moze byc podobnie chociaz pani zapewniala ze sa w spoko kondycji. Myslicie ze dopiero po ilus tam mycuach moze okazac sie ze beda do sciecia?

Gość gość
Nie albo z mety albo wcale

Gość gość
Czyli sa ok Owszem sa przesuszone...ale to wiadomo. Koncze z zabawa w fryzjera w domu:)

Gość gość
Pielegnuj je troche i jest OK

Gość gość
Włosy są martwe i zasadniczo co byś z nimi nie robiła to i tak ich nie ożywisz. Żeby jednak sprawiały wrażenie zdrowych trzeba cierpliwie coś w nie wcierać i to nie od przypadku do przypadku ale regularnie. Jak się tak bardzo boisz to przy każdym myciu włosów do porcji szamponu dodaj łyżeczkę zwykłego oleju słonecznikowego. Ja wlewam od razu do butelki, odlewam kieliszek szamponu i wlewam kieliszek oleju. Na 250ml butelkę ok 30ml oleju i włosy zawsze mam w dobrej kondycji. Odżywek kupnych nie stosuję bo mnie potem głowa swędzi, a olejowanie jest rewelacyjne.

Gość gość
Pielegnuje caly czas Robie maski, wcieram olejek sesa, amle i myje szamponem dla dzieci bo podobno najlpeszy. Czy dopiero po jakims czasie mozna zobaczyc zniszczenia?

Gość gość
gość dziś Tak, bo np. końcówki nie rozdwoją się w pięć minut, więc np. dopiero za miesiąc możesz dostrzec, że jest z nimi problem.

Gość gość
Koncowki spoko-podetne. Chociaz wczoraj u fryzjera i tak podcielam cale 7cm:) Boje sie ze za kilka myc beda tak zajechane ze bede musiala je sciac...

Gość gość
Jest tu kto ku...a

Gość gość
Do sciecia...!!!

Gość gość
Patrzysz w lustro i widzirz czy sa zniszxzone

Gość gość
Do qyzej Co ty ku...a nie poqiesz einstainie

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
W tym ku...widolku nigdy nie mozna liczyc na normalne odp