Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Ustawa o likwidacji ferm zwierz膮t futerkowych moze zostanie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Lewaczki wyjcie! :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wielkie autorytety sie podpisa艂y, wiec ustawa moze wyl膮dowa膰 tam gdzie jej miejsce... w koszu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wazne, ze moze skutecznie wp艂yn膮膰 na PiSiorow :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby nie kupowano futer to te fermy by posz艂y z torbami, ale tego niestety nie ogarniesz. U mnie w mie艣cie zamkn臋li swoje biznesy ku艣nierze, bo im nie sz艂o i to tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pogrzebach celebryt贸w ile kobiet w futrach, albo wystarczy spojrze膰 ile wychodzi w niedziel臋 z ko艣cio艂a w naturalnych futrach. W dalszym ci膮gu dla snob贸w futra to presti偶. Czym dro偶sze, tym lepiej. Dlatego ten biznes si臋 op艂aci i tyle p艂aczu o te fermy. Trzeba wypra膰 m贸zgi tym, kt贸rzy te futra kupuj膮. W biznesie nie ma sentyment贸w, kto ci zlikwiduje co艣 na czym mo偶na zarobi膰? Pomarzy膰 mo偶emy sobie i z艂orzeczy膰, to tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja szafa, m贸j wyb贸r! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pod listem podpisali si臋 Naukowcy zajmuj膮cy si臋 hodowl膮 zawodowo niejednokrotnie od dziesi臋cioleci. Ci ludzie ucz膮 tego kierunku na uczelniach i prowadz膮 od lat badania naukowe. Likwidacja hodowli skutkuje r贸wnie偶 zaprzepaszczeniem Ich dokona艅 naukowych i likwidacj膮 Ich miejsc pracy. Na tego typu zagadnienia trzeba patrze膰 bardzo szeroko, jak dana dzia艂alno艣膰 wpisuje si臋 w ca艂膮 gospodark臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 sobie sprawdzi膰 samemu ile os贸b na uczelniach si臋 zajmuje t膮 problematyk膮, nawet w oparciu o te nazwiska z listy. Jestem zootechnikiem i mam na ten temat poj臋cie...

Udost臋pnij ten post