Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawa o likwidacji ferm zwierząt futerkowych moze zostanie

Polecane posty

Gość gość
Lewaczki wyjcie! :D

Gość gość
Wielkie autorytety sie podpisały, wiec ustawa moze wylądować tam gdzie jej miejsce... w koszu :D

Gość gość
Wazne, ze moze skutecznie wpłynąć na PiSiorow :)

Gość gość
Gdyby nie kupowano futer to te fermy by poszły z torbami, ale tego niestety nie ogarniesz. U mnie w mieście zamknęli swoje biznesy kuśnierze, bo im nie szło i to tyle

Gość gość
Na pogrzebach celebrytów ile kobiet w futrach, albo wystarczy spojrzeć ile wychodzi w niedzielę z kościoła w naturalnych futrach. W dalszym ciągu dla snobów futra to prestiż. Czym droższe, tym lepiej. Dlatego ten biznes się opłaci i tyle płaczu o te fermy. Trzeba wyprać mózgi tym, którzy te futra kupują. W biznesie nie ma sentymentów, kto ci zlikwiduje coś na czym można zarobić? Pomarzyć możemy sobie i złorzeczyć, to tyle

Gość gość
Moja szafa, mój wybór! :classic_cool:

Gość gość
Pod listem podpisali się Naukowcy zajmujący się hodowlą zawodowo niejednokrotnie od dziesięcioleci. Ci ludzie uczą tego kierunku na uczelniach i prowadzą od lat badania naukowe. Likwidacja hodowli skutkuje również zaprzepaszczeniem Ich dokonań naukowych i likwidacją Ich miejsc pracy. Na tego typu zagadnienia trzeba patrzeć bardzo szeroko, jak dana działalność wpisuje się w całą gospodarkę...

Gość gość
Proszę sobie sprawdzić samemu ile osób na uczelniach się zajmuje tą problematyką, nawet w oparciu o te nazwiska z listy. Jestem zootechnikiem i mam na ten temat pojęcie...