Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóg mnie nienawidzi bo jestem dobrym człowiekiem, bóg lubi grzeszników

Polecane posty

Gość gość

cierpie...juz niedlugo chyba popelnie samobojstwo nie da sie tak dluzej zyc a zaden lek nie pomogl, cała moja rodzina jest przeklęta przez boga

Gość gość
Raczej przez diabła. Bóg Wam błogosławi.

Gość gość
Bóg Cię kocha

Gość gość
wejdz na yt,..Gdzie dwóch lub trzech'',zmienisz zdanie.

Gość gość
tak mnie kocha to czemu całe zyucie mam problemy, zero usmiechu, moja mama ma powazne problemy ze zdrowiem, brat ma depresje tak wyglada milosc boga , ja juz nie wierze w niego, nie mam powodu by wierzyc, wierzylam 28 lat

Gość gość
Glowa do gory lydzie maja gorzej uwierz mi wiem cos o tym Pozdrawiam i wiecej wiary

Gość gość
wejdź proszę albo na ,,Dotyk Boga ''w you tube.

Gość gość
Mnie też Bóg zawiódł, zdewastował i zniszczył. Kiedyś,nawet nie będąc blisko Boga, zaczęłam mu dziekować za poznanie mojego ukochanego. Pomyślałam sobie:"Boże, jaki Ty muszisz być wspaniały, że podarowałeś mi kogoś tak niezwykłego. Sama bym sobie lepszego mężczyzny nie wymarzyła." Nigdy nie miałam żadnych uniesiń religijnych, ale z czystej wdzięczności powiedziałam Bogu, że za to, że mi go dał może teraz prosić mnie o wszystko, a ja to swoje szczęscie rozlewałam na innych. Pomagałam gdzie tylko mogłam. Promieniałam radością, wdzięcznością i szczęściem. Ale Bóg był tak perfidny, ze za chwilę mi tego człowieka zabrał. Niech ten wstrętny sadysta się napcha moim ukochanym, niech się nim nażre i udławi. Myślę, że Bóg zrobił podobne świństwo Szatanowi, że ten sie od niego odwrócił. Na pewno szkrzywdził i zawiódł Szatana tak samo jak mnie. Jestem tylko człowiekiem i nic temu nazaryjskiemu egoiście nie zrobię, ale odcięłam się od Niego na zawsze. Zabierając mi miłość zabił mojego ducha. Zadne piekło nie jest mi straszne. Do końca życia i po śmierci będę tęskniła za tym człowiekiem. Szatan przynajmniej jestv słowny, Bóg to obrzydliwy hipokryta! Ja też nie chcę żyć, ale nawet śmierć mojej tęsknoty nie przerwie.

Gość gość
gość 2018.02.27 Glowa do gory lydzie maja gorzej uwierz mi wiem cos o tym Pozdrawiam i wiecej wiary Zawsze mnie to wpienia jak ktos mowi, ze inni maja gorzej! Skad ta pewnosc? To ma byc pocieszenie? Masz zj****e na maksa, a ktos bezczelnie mowi- inni maja gorzej, przeciez to nic takiego. Brak slow...

Gość gość
16:37 Teraz pomyśl co czuje matka gdy traci dziecko. Pamiętaj, że zawsze może być gorzej niż jest.

Gość gość
Tak system wpoil ludziom 'zawsze moze byc gorzej', ze szok. Nie wolno myslec, ze ma sie zle, bo moze byc gorzej! Zawsze moze tez byc lepiej ;-)

Gość gość
dziś , nie ma większej miłości niż miłosć dwóch dorosłych osób. Żaden mężczyna nie ma obowiazku Cię kochać, ale wybiera akurat Ciebie spośród milionów kobiet. A dziecko to tylko dziecko. To łatwa, niewymagajaca miłosć. Dziecko jest totalnie uzależnione od matki. Mogłabym żyć w białym małżenstwie do końca życia i byłabym szczęśliwa z tym jedynym. A żadna dziecko, ani tysiąc dzieci mi go nigdy nie zastąpią. Akurat wiem co czuje matka gdy traci dziecko. Ale nawet sam kościół mówi, że małżonkowie powinni być dla sibeie najważniejsi. A dziecko to tylko dziecko i nigdy Ci ukochanego nie zastąpi.

Gość gość
16:53 a byliście już małżeństwem, czy jeszcze przed ślubem go straciłaś?

Gość gość
Jezus kocha każdego , nawet grzesznika a prawdziwa miłość pokona wszystkie przeszkody .

Gość gość
Dzisiaj powiedziałam: NON SERVIAM! i przestało mnie boleć pod pachą. A bolało mnie odkąd napisałam z prośbą o modlitwę do pewnego jezuity. Bóg wysłuchuje swoich księży i zakonnice przeciwko poczciwym, zaangażowanym wiernym. Dlaczego taki ksiądz nie wymodli choroby sobie samemu, tylko innej osobie? Bóg i modły złych ludzi są naszym największym zagrożeniem, dlatego bezpiecznie jest trzymać się z daleka od jednego i drugiego. NON SERVIAM.

Gość gość
Bóg nie ma dla człowieka litości, bo Bóg Jahwe nigdy nie cierpiał. Największą radością Boga jest zadawać człowiekowi ból.

Gość gość
"nie ma większej miłości niż miłosć dwóch dorosłych osób." x Eee tam, to tylko pożądanie i popęd seksualny. Pewnie krótko ze sobą byliście - straciłaś go jeszcze w stanie zafascynowania - ale uwierz ze to by minęło i zostałaby głównie rutyna. Ja jednak uważam, ze miłość do dziecka jest silniejsza, mimo że dzieci nie mam, ale dla swojej matki zrobiłabym wszystko.

Gość gość
Bóg z rozkoszą odbiera kobiecie jej miłość, bo wie, że w ten sposób najbardziej ją zrani i zniszczy jej życie. Żywiołem boga jest dręczenie kobiet, od poczatku istnienia judaizmu. Jacy założyciele, taka religia.