Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałem dziś dziwny sen.

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się, że jechałem autobusem , i widziałem trzech księży , i podeszła do mnie kobieta z różańcem , przytuliła mnie i powiedziała, żebym się niczym nie martwił.

Gość gość
Jechałam pociągiem, pełno ludzi, dostałam 2 listy i oba od kolegi ze studiów (siedział na przeciwko). Przeczytałam, były to w zasadzie wyznania miłości.

Gość gość
Ja też pamiętam mój dzisiejszy sen. Śniły mi się dwa czarne ptaki. Jeden ptak zadziobał drugiego. Polała się krew. Ten ptak co zadziobał tego drugiego zniknął, a ten drugi znalazł się u mnie w domu w moim pokoju. Widziałam jak krew się z niego leje. I zastanawiałam się jak się go pozbyć z domu zanim robaki z niego zaczną wychodzić.

Gość gość
Mi się kiedyś snila matka boska że mi grozi palcem. Mój proboszcz powiedział że wyglądam jak matka boska i chyba dlatego dał mi lewy papier. Do dziś się zastanawiam co on miał na myśli.

ja miałam dziwny sen:) byłam dzieckiem, lub nastolatką, i mieszkanie moich rodziców ma skomplikowane położenie, jest tam pełno krótkich uliczek, podobnie się nazywają itd. w rzeczywistości rodzice mieszkają przy jednej długiej, prostopadłej do tych wszystkich, ale we śnie mieszkali przy jednej z tych krótkich. no więc miałam taki sen, że szłam późno do domu, bo pod wieczór poszłam po coś to żabki i spotkałam takiego jakiegoś dziwnego ni to starego ni to nie aż tak starego faceta we fraku z fioletowo białą dziwną maską, bądź też tak mu odstawała pomarszczona twarz i powiedział, że ma takie zajęcie, że przyprowadza dzieci do domu. i ja w tym śnie chodziłam z nim po tych wszystkich zaułkach, ale we śnie, jak to we śnie, nie ma przestrzeni ani czasu, więc szliśmy gdzieś i nagle się znajdowaliśmy nad rzeką, w lesie, w jakichś różnych miejscach mojego miasta, ja szłam coraz szybciej z takim uczuciem miło, że mnie pan odprowadza, ale już raczej lepiej się rozstańmy. a on cały czas kłamał co do nazw ulic, że jakaś ulica w innej dzielnicy to jakaś ulica obok domu. i to było takie mroczne, ładny wizualny sen we mgle i nocy, ale też z tych męczących, ale zanim się obudziłam to do tego dotarłam i podano w jakimś serwisie informacyjnym, że w mojej okolicy grasuje.. duch zamordowanego brata pewnego pedofila:O

byłoby super, moje są bardzo mroczne, dziwaczne, ciekawe:) ale też takie horrory, że o mało serce nie wyskoczy:(

Gość gość
Trzech księży 3 bligoslawienstwa lub trzy przeklenstwa kobieta z różańcem to odkupienie za twoje winy czyny beda odpuszczenie zaczynasz od nowej kreski korzystaj zaraz kreska zniknie