Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mastercik

Co byście zrobiły w moim przypadku?

Polecane posty

Witajcie. Mój problem polega na tym, że mój ukochany chłopak, który jest dosłownie idealnym wytworem wyobraźni od samego początku naszego związku wyjeżdża za granicę. Znamy się około 4 lat, a jesteśmy w związku od ponad 9msc. On ma 24 lata a ja 19. Oczywiście od dawna wiedziałam, że wyjeżdża. Wyjeżdżał 6 na 6. 6 tygodni w domu 6 tygodni w pracy. Nie powiem, że było łatwo tyle wytrzymać, tym bardziej, że to tak naprawdę dopiero początek związku. Wiem, że te 9msc to mało, ale dla mnie wspomnienia z nim to najlepsza część mojego życia. W każdym bądź razie byłam w stanie jakoś ten system wytrzymać. Niestety jego firma upadła. Teraz na święta wraca do Polski. Oznajmił mi, że jak wróci będzie chciał robić prawo jazdy na motor a potem jeździć ciężarówką. Gdzie nie byłoby go w najgorszym przypadku 3tyg i 1 tyg w domu. Po 1,5msc nieobecności. Później wymyślił sobie, że po tym wyjedzie za granicę na stałe. A ja jak pojadę na studia raz na jakiś czas będę do niego latać samolotem. Nie wyobrażam sobie tego. Oferta pracy w Polsce do niego nie przemawia bo najważniejszy jest dla niego tylko HAJS. Jak mu proponuję pracę w Polsce to wszystko fajnie, ale za mało pieniędzy. On mówi, że wyjeżdża żeby zarobić na naszą przyszłość, ale powiedziałam mu, że w pogoni za pieniędzmi przyszłości ze mną nie będzie miał. Jestem strasznie uczuciowa i nie wytrzymam ze spotkaniami raz na miesiąc. I jest to chłopak, którego naprawdę nie chcę zostawiać i planuję z nim przyszłość. Jest on bardzo opiekuńczy i troskliwy. Ale w kwestii pracy, zawsze będą ważniejsze te cholerne pieniądze. Proponowałam mu nawet pracę na tych ciężarówkach, żeby rano jeździł a wieczorem wracał, są takie oferty, mam znajomych, którzy tak jeżdżą, ale jemu wiecznie za mało pieniędzy. Co ja mam zrobić? :(