Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic kiedy koootas staje i wypycha sie

Polecane posty

Gość gość

przez gumke w szortach na świat?

Gość gość
A uyebać mu łeb przy samej doooopie

Gość gość
trzepnij to pomoże mu opaść

Gość gość
to niemożliwe jakies inne propozycje? kiedyś mnie tak zaskoczył latem przy kasie w lidlu. tzn prawie że. cięzko walczyłem ze wzwodem chociaż juz mi podciągnęło nogawki z kolan

Gość gość
jakbym go wyciągnał to bym siegnął do przycisków kasy fiskalnej a może nawet do skanera

Gość gość
uwielbiam przytaczanie facebookowych argumentów zaraz po lnkach do demotywatorów i wiocha pla teraz wybacz ale to temat dla dorosłych

Gość gość
Uwielbiam idiotyczne tematy ero. Do usług.

Gość gość
autorze mam ten sam problem co ty. bardzo często stoi mi k***sek. trzeba po prostu ,,spuszczać z krzyża'' i wtedy sprzęt rzadziej sie podnosi.:-D

Gość gość
ale to prawdziwy problem. nie twierdze ze mam jakiegoś giganta. nigdy wam kootas nie stał w szortach czy o co chodzi? jak nie macie tego problemu to prosze sie nie wypowiadac:P

Gość gość
Zrób sobie loda i po problemie. Albo się nie podniecaj byle czym.

Gość gość
pamiętam jak miałem 13 lat i jechjałem latem autobusem w łodzi z ojcem i tam była taka laska miała drobne sterczące piersi i było je jej widac jakos przez luźny podkoszulek. też nie wiedziałem jak wysiąść z autobusu. to samo na plaży nad możem. jak sie wbiłem koootasem w piasek tak musiałem leżec do póxnego wieczora

Gość gość
przy autorze powinien być ktoś kto szybciutko zrobi mu lodzika na wypadek wzwodu i po problemie :-D

Gość gość
to rozwiązanie jest jedynie połowiczne

Gość gość
czemu tak nienawidzisz polaków? twoja mame i tate skremowalo w dzieciństwie w aushwitz polskie ss?

Gość gość
gdyby na fb zamieszczono podobne zdjęcie z podpisem typowy zydowski mordehaj nosacz to fb by zamknięto. żydzi maja już wystarczajaco duzo siły iw dążeniu do osiągnięcia faszystowskiego ideału władzy skupiają już wystarczajaco wiele środowisk i interesów pod swoim szyldem. nie potrzebują twojej pomocy. pomagaj słabszym a nie oprawcom

Gość gość
0:23 Hahah

Gość gość
a TERAZ ŁASKAWIE WYPIERTALAJ Z MOJEGO TEMATU Z TYMI OBRAŹLIWYMI DLA POLAKÓW LINKAMI BO NIE ZADZWONIE NA POLICJE TYLKO CIE ODWIEDZE W DOMU Z MŁOTKIEM XXX wracajac do tematu. z liceum z lekcji jezyka polskiego pamiętam że nie mogłem opuścic klasy bo mi akurat stanął. musiałem sie zasłaniać uzupełnianiem notatek

Gość gość
Antypokskie :D haha

Gość gość
ciagle czekam aż srodowiska żydowskie w polsce sie odsłonia ze swoim zamordyzmem i planami wobec polaków ale chyba moge liczyć jedynie na czape w parku od jakichś przekupionych polaczków ewentualnie sfabrykowany proces o pedofilie.

Gość gość
jak zasugerujesz ze polak możemiec spora łynte to ci zara jakis strategiczny odwód mossadu na kafeterie wyskoczy ze zdjęciami polaczków nosaczków na fb. szczam na fb zuckenberg to żydowski l********g niech sie piertoli cwel

Gość gość
powinniście polikwidowac tam konta bo jak was zydzi zaczna zamykać w obozach to mossad dzieki fb poznajduje waszą rodzine na całym świecie. oni marzą tylko o jednym - o tym zeby siie stac oprawcami. że nnniby taka traume maja po pianiście bo kooorffa niby po czym?

Gość gość
ktos na tym ich fanatyzmie kase trzepie a te debile cigle tylko o jednym jakby kooorfa pare lat wcześniej nie umarło z głodu 20 milionów ukraińców jakby nie zgineło 6 milionów polaków jakby w afryce bojówki finansowane przez ich bankierów nie zabijały dzieci i nie szkoliły ich do zabijania. zaczyna mnie wkoorfiac to towarzystwo bo nie widze żadnej róznicy miedzy nimi a między planistami ostatecznego rozwiazania kwestii zydowskiej. tyle ze oni chcą ostatecznie rozwiazać kwestie ludzkości