Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zasnąć i już nigdy się nie obudzić

Polecane posty

Gość gość

Takie mam marzenie. Przestać istnieć i zatracić całą świadomość. Nic nie czuć, nie wiedzieć o tym, że istnieję, wymazać ze świata wszystko co tu zostawiłam...

Gość gość
Co tego jest przyczyną.

Gość gość
Bezsens mojego istnienia. Zużywam cenny tlen, jedzenie, zajmuję komuś miejsce na uczelni.

Gość gość
Zostań dawcą organów. Szkoda zmarnować.

Gość gość
orgaanów? a nie spytasz tomasz jaki kolor sznura wybieram?

Nikt nie istnieje bez sensu. Każdy z nas ma jakaś misję na tym padole. Owszem są chwile kiedy nie jednemu, niejednej z nas nie chce się już życ ale należy pamietać ze po każdej burzy wychodzi słońce, a po złych dniach nadchodzą te dobre. użalanie się nad sobą nie jest dobrym działaniem, otwórz oczy stań na nogi, podejdź do lustra spójrz jakim wartościowym człowiekiem jesteś, weź głeboki oddech i jutro powinno być lepiej. Masz piegi? Zobcz jakie sa fajne jak dodaja uroku. może fikuśnie kreci ci się grzywka? inni tak nie maja, docen to co masz i zyj, zyj pełnią tego co niesie ci los

Gość gość
Kim ja nie byłam... Teraz padło na Tomasza... Weź pigule.

Gość gość
00,33 sama sobie weż pigułe idiotko! to był wpis do00.33!

Gość gość
Czyli do mnie. Kogo to obchodzi manipulantko? Weź sobie sznury we wszystkich kolorach tęczy. Żałosne. Naprawdę.

Gość gość
Idź na strych poszukaj kapci.

Gość gość
Jak po zdaniu o strychu i kapciach można ocenić poziom głębokości człowieka :D haha. Whateva

Gość gość
ja manipulantka? coś ci się pomyliło!nie obrażaj mnie!

uwierz że można, wystarczy kilka słów by zdobyć pogląd o kimś, psychologia ma to do siebie ze odnajduje przypadki liniowe, czyli tak zwane schematy zachowań, kolejność logiczną, głębię kojarzenia. zatem idac tym tropem: Kapcie na strychu zawieraja w sobie dosłownie 3 słowa, ty uzyłeś pieciu by spróbować wzbudzić we mnie negatywne emocje (nie udało ci się) zatem liniowe kojarzenie kazało użyć ci trzech słów które mam w nicku. twoja logika podparła sie tylko i wyłacznie dwoma słowami ,,idź" oraz ,,poszukaj" sowa proste, banalne,nic nie wnoszace do tematu.... zatem jak cie oceniać w skali od 1 do 10? hmm

Gość gość
Pseudopsychokogiczne pierdy i dorabianie ideologii do zwykłego pisania dla zabicia nocy... Tyle. Dobranoc.

Gość gość
Do autora , jestes tym czy ta? Tez tak czesto mysle.. fajnie byloby zasnac I sie nie obudzic. Ale zyjemy. I nie jestem juz mloda, mam 46 lat I tak mysle odkad skonczylam 16 lat:-) czasem daje to sile, bo skoro nie dbam to moge robic co chce i wziac wszelkie ryzyko:-) kiedys zasne I sie nie obudze, ale nie jutro:-) warto czy nie? Warto ryzykowac!!!

Gość gość
Psycholog się kłania ....ja tez miałem taki okres i nie chce do tego wracać ale wpędzić się w depresję. Kiedy już byłem w krytycznym stanie i miałem myśli samobójcze chciałem za wszelką cenę z tego wyjść a już nie było tak łatwo myśleć pozytywnie. Mój brat zapisał mnie do psychologa ....chyba w ostatniej chwili..nie wiem co by zemną było. Jak ktoś jest w takiej kropce jak ja to polecam psychologa w tej przychodni http://www.medis.pl/kontakt.html.