Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka  mama Uli

Prosze o pomoc, intymny problem dziewczynki

Polecane posty

Gość Anka  mama Uli

Moja trzylatnia coreczka przychodzi z przedszkola z bardzo mocno zaczerwienionymi wargami sromowymi az do okolicy o***tu. Wyglada to jak bardzo mocne odparzenie i naprawde nie wiem co jest przyczyna. Nigdy nie robi kupy w przedszkolu wiec sie nie podciera. Wyglada to naprawde strasznie i boli ja okropnie. Wie ktos moze skad takie cos sie moze brac?

Gość gość
Może czasem trochę popuści siku? Dzieci jak się dobrze bawią to trzymają do ostatniej chwili:-)

Gość gość
Jeśli córeczkę boli, to ja bym poszukała dziecięcego ginekologa w Waszej okolicy, a jak nie ma, to poszła normalnie do pediatry. Może to np. jakaś infekcja albo coś innego, co wymaga leczenia maścią na receptę.

Gość gość
Robi siku siada na toalecie a nie wiadomo czym to myja moze ma uczulenia na jakis srodek czysczacy

Gość gość
Posmaruj sudokremem.

Gość gość
Jeszcze może zaciska nogi bo jej się nie chce iść do Łazienki ?

Gość Anka mama Uli
No wlasnie na razie posmarowalam sudokremem zobacze co bedzie. Dzieki dziewczyny za sugestie

Gość gość
A moja 6 latka od paru dni drapie się w okolicach intymnych. W przedszkolu stwierdzono przypadek owsicy ale nie w jej grupie i tak się zastanawiam co może hyć przyczyną. Dzisiaj idziemy do pediatry.Smarowałam clotrimazolum ale nie pomaga.

Gość gość
Tamtum rosa, Przemyj po kąpieli. Jak moja córka miała uplawy to pomogło a już wybieralam się do gin.dzieciecego. spróbuj też przemyeac rivanolem ale tamtum rosa lepsze.

Gość gość
No właśnie tantum rosa też słyszałam że pomaga. A do ginekologa dziecięcego tak bardzo nie chce iść ale jak trzeba będzie to pójdę z nią na wizytę. Ona mówi że ją swędzi w środku. Pani z przedszkola też już zerócily na to uwagę

Gość gość
u sasiadki corka caly czas sie drapala w okolicach intymnych okazalo sie ze ma owsiki

Gość gość
nasiadówka z nadmanganianem potasu. Naprawdę pomaga

Gość gość
Clotrimazolum