Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaproponowac jej wolny zwiazek, potem wolne małżeństwo?

Polecane posty

Gość gość

Wiec w skrócie: Otóż, jestem w związku z dziewczyną, która jak się dowiedziałem miałą bujną przeszłość seksualną. Powiedziała mi że miała kogoś, ale z innych źródeł dowiedziałem się że były to i przygody i luźne seks relacje. Je do niedawna byłem prawikiem, ale gdy dowiedziałem się, o jej podejściu do seksu to straciłęm prawictwo z koleżanką z pracy kilka miesięcy temu (3 miesiące). Z tą dziewczyną, z którą jestem spotykam się 7 miesiący bez seksu, ona mówi że chce mi dać coś wyjątkowego, ale w sumie co? Skoro już dała to byle komu i przelotnie poznanym osobom. Wiem że teraz prawie wszystkie kobiety tak robią i to taka niepisana norma. Ja mam 28 lat i chcę założyć rodzinę więc, nie wierze że ona będzie wierna jestem pewien na 100% (pewnie tez też nie jest), więc ja spróbowałem sesku u myśle że generalnie mogę być na wierny jednej osobie, ona na pewno nie. Więc myślę aby zaporoponować jej wolny związek, w którym wspólnie wychowujemy dzieci mamy dom itd.. Ale...Mamy dowolną liczbe partnerów seksualnych ja i ona. Czy myślicie, że to dobry pomysł czy mi już coś odbija? PRosze tylko o w miare sensowne odowiedzi i nie wyżywajcie się na mnie. Wszędzie widze zdrady i po prostu chcę tego uniknąć, prawie każda kobieta w moim wieku ma kilku-nastu partnerów seksualny, przeydoty itd, po prostu chcę się dostosować do realiów, ale nie chcę zdrad. Tylko uczciwie związek otwarty.

Gość gość
Po co zadowalac sie pólśrodkami? Bedziesz szczęsliwy w takim związku myśląc ciagle czy wyrabiasz normę, czy jesteś lepszy czy gorszy od facetow z którymi ona uprawia seks? Skoro wiesz, ze Ty jestes w stanie dochowac wiernosci to dlaczego nie poszukasz sobie kobiety, która bedzie chciala kochac sie tylko z Toba i nie bedzie szukać bolcow na boku? Chorób wenerycznych się nie boisz? Co za chore czasy nastaly.

Gość gość
:D a potem - wolny stolec :P kto konstruuje takich kretynów? :O

Gość gość
Autorze, co za brednie. Ty kompletnie nie znasz psychiki kobiety, zero wiedzy o tym jak funkcjonuje mózg kobiety. Kobiety do seksu, w przeciwieństwie do mężczyzn dla których to często akt fizjologiczny, potrzebuja miłości, zaufania, poczucia bezpieczeństwa. Są oczywiście kobiety nimfomanki, ale jest ich naprawde niewiele i to po prostu odchylenie psychiczne. Czesto kobiety , a zwłaszca bardzo młode dziewczyny, wiązą sie z różnymi męzczyznami na krótko, uprawiają seks, bo za wszelka cene chca mieć kogoś bliskiego, rodzinę, nie ciagle im nie wychodzi, wpadają w taki błędny krąg na zasadzie lina klinem , z tym nie wyszło, więc nie będe o tym myslała, ten nastepny to na pewno będzie to, od razu oddają wszystko , co mają, aby tylko nie o0dszedł, bo chcą mieć wszystko od razu, tu i teraz, nerwy nie pozwalją im czekać, więc nie poznają kolejnych partnerów, jacy to ludzie, czego tak naprawdę od nich chcą, mają w głowie swoją wizję tego faceta, które je pokocha, dają mu twarz aktualnego partnera, ale jego nie widzą. Sa jak cholera nieszczęsliwe! Taka kobieta, gdy ktoś ją pokocha , ale naprawdę pokocha, już nie zdradza, bo dostała coś, co jest jej, o czym marzyła i czego szukała całe życie, gdyby ktoś sprówał ruszyć jej męża, ojca jej dzieci, czy jej rodzinę- BIADA MU!!!One doceniają , to co dostały po wielu odrzuceniach, poniżeniach, bólu. Sama znam taką osobę. Jej mąz z jej przeszłością nie ma problemu,nigdy chyba nie miał, bo ją kochał, było, teraz to jego zona i ktoś zupełnie inny! Poza tym nawet jak spotkasz dziewicę, bardzo układną , porządną, to niby co! Myslisz, że ona nigdy cię nie zdadzi, będzie taka idealna, niekoniecznie. Wszystko się zmienia i ludzie też, tzw. porządna dziewczyna z idealną przeszłością może być również koszmarem przyszłości, ale oczywiście tak nie musi być. Ty Autorze nie kochasz swojej dziewczyny, stąd twoje rozsterki. Skoro je masz, to się z nią nie wiąż, po prostu, to przynajmniej będzie uczciwe. Nie proponuj jej lużnego związku, skrzywdzisz ja ty i bardzo zranisz! Ona się nie zgodzi, a będzie cierpieć! Po co ci zadawać komuś ból, po co, co ci to da. Może jak jej odpuścisz, to kiedyś w przyszlości ktoś odpuści Tobie. Nie kochasz jej , wiec uczciwie się z nią rostań! Po prostu zachowaj się Facet z klasą.

Gość gość
To prowo był już taki sam topik

Gość gość
Bardzo dobry temat. Czy prowo? Nie wiem, ale ja miałem taki wolny związek, ale kobieta odeszła, bo twierdziła żę wpędziłem ja w lata. Mieszkaliśmy razem, a seks uprawialiśmy z każdym kto chciał