Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznawanie Kobiet w tym kraju graniczy z cudem, i ja się nie dziwie kobietą

Polecane posty

Gość gość

Ciężko jest poderwać dziewczynę a jeszcze ciężej dojrzałą kobietę, po 25 roku życia ilość wolnych i chętnych kobiet na cokolwiek jest nie wielka, a po 30 poznanie kogokolwiek w mieście poza Warszawa, Wrocłąwiem, Krakowem graniczy z cudem. A przecież każdy z nas ma potrzeby seksualne. Kobiety też je mają. Laska jak pozna konkretnego gościa koło 20 stki to się go trzyma bo boi się że zostanie sama. I ja wam się Panie nie dziwię. Byłem w ostatni wekeend w klubie nie dla gówniarzy ale dla ludzi po 25 roku życia gdzie teoretycznie powinni przychodzić ludzie z klasa. To co tam zobaczyłem to przechodzi ludzkie pojęcie. 90% to byli sami faceci. 90% z nich było naj******h tak że ledwo stali na nogach i kleili się do wszystkich kobiet, 90% z nich była łysa gruba i z przekrwionymi oczami. Kobiety które były pokręciły się chwile i wychodziły bo nie są zainteresowane czymś takim. Niestety w Polsce normalność to ciągle nie jest standard

Gość gość
na miejscu tychże kobiet również nie chciałbym się zadawać z takim analfabetą :o

Gość gość
Aż 90%!? Może trafiłeś przez pomyłkę do klubów dla gejów?

Gość gość
Jest takie przysłowie adekwatne do rzeczywistości odnosnie facetów."Facet po 30 jest jak kibel: albo zajęty albo zasrany". I to jest prawda bo zeby znalezc normalnego porzadnego faceta po 30 nie rozwodnika z dziecmi to graniczy z cudem. Albo sa rozwodnicy albo starzy kawalerowie mieszkajacy u mamusi zeby miec posprztane poprane i ugotowane. Z kobietami jest toche inaczej. Sa oczywiscie samotne matki szukajace frajera ale duzo jest singielek ktore ze starymi nie mieszkaja. Jesli chodzi o wyglad to naprawde Polacy sa beznadziejni pod tym wzgledem lysol z bebzunem (typowy polski kartofel-70%Polaków tak wyglada) oczekuje ze bedzie mial laske 10/10 . Ja sie pytam z czym do ludu? Wiele jest par ze idzie ogr z super laska u boku ale sorry ten ogr ma kase bo inaczje taka laska by go nie tknela palcem u nogi.

Gość gość
Krzysiekteria dziś Dokładnie istnieje taka teoria że w sytuacjach dnia codziennego prędzej da się kogoś poznać. ale to nie w Polsce ja czasami zagadywałem na przystanku nigdy ale to nigdy nie spotkałem się z przychylną reakcją zawsze jest napięcie i odwrócenie się

Gość gość
Krzysiekteria dziś Ja Ci odpowiem czemu uciekaja. Bo mysla ze z Ciebie kasanova co szuka laski zeby sobie bzykac- nie do zwiazku. W sesnie jak podszedles do mnie zgadac to pewnie w ciagu dnia podchodzi to 10 dziewczyn, a noz sie uda znalzc jaks chetna na bzykanie. To nie jest dobra forma poznania dziewczyny do zwiazku.

Gość gość
gość dziś Zdecydowanie się zgadzam uroda słowian to tragedia. Kobiet może i są ładne ale faceci to jest tragedia. Po 30 przystojny facet w Polsce to ja nie wiem jeden na milion. Nawet sposób ubierania się facetów w tym kraju jest po prostu obleśny

Gość gość
NIe prawda, Laski w Polsce są strachwile takie coś ma sens ale tylko w środowiskach akademickich gdzie ludzie są nastawieni na zabawę i lans. Masz 22 23 lata mieszkasz we wrocławiu w do okoła ciebie sami studenci to czemu nie. Ale sytacja sie zmienia jak masz lat 29 i szukasz laski na przystanku trochę to nie tak

Gość gość
ja wam powiem prawde Niesmierdzicie FORSA i kobietki was ignoruja

Gość gość
Co do poznawania kobiet na ulicy to jest błąd, ale również innych powodów. Na ulicy człowiek przeważnie gdzieś idzie i mu się śpieszy. Gdy osoba obca podchodzi to raczej z góry traktowana jest za natręta (jak np. ulotkarz czy ankieter). Dodatkowo gwar ulicy i pośpiech nie sprzyja rozmowie.

Gość gość
Najlatwiej pozac kobietę do zwiazku w inetrnecie. Zagadac jakas fajna na fejsie co Wam sie podoba ona zrobi male przeswietlenie waszej osoby w sesnie popyta wspolnych znajomych podrąży w ineternecie i wtedy jak juz sie cos tam dowie ze (nie jestescie niewyzytym g****icielem z pod ciemnej gwiazdy) to mozecie uderzac w sesnie zaprosci na kawe. I wtedy jest duza szansa ze dziewczynsie zgodzi.

Gość gość
Internet moim zdaniem odpada tzn kiedyś tak to była dobra metoda ale dzisiaj. Żadna fajna dziewczyna nie ugada sie przez neta z nikim. W necie jest masa desperatów którzy będą chcieli zaliczyć byle co żeby tylko spuścić cisnienie z krzyża nawet dziure w płocie

Gość gość
Noo tak ale poto jest inetrnet wlasnie zeby zrobic przeswietlenie danej osoby. Taki co zagduje do laski i bzyka wszytko co nie ucieka na drzwo to wiesz mi to takich rzeczy wlasnei owa laska sie dowie robiac przeswietlenie pytajac wspolnych znajmych. A ten co podchodzi na przystnku to wychodzi na desperta. Dzieczyna mysli jeny co za natret szuka na bzykanie i pewnie podchodzi do wszytkich dziewczyn.

Gość gość
13:04 jesteś normalny, bez mankamentów - dobre sobie hahahah :D

Gość gość
Krzysiekteria, ty masz sporo mankamentow